PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Michelin Guide випустив інтерв’ю з Юрієм Ковриженком

30.07.2019

Michelin Guide, одне з найавторитетніших ресторанних видань, записав інтерв’ю з ведучим програми «Страва честі» Юрієм Ковриженком. У бесіді всесвітньо відомий шеф-кухар розповів про улюблені національні страви, модернізацію української кухні та «fleur cuisine». 

Більше на тему: «Страва честі»: топ-10 цікавих фактів про ведучого Юрія Ковриженка

Michelin Guide выпустил интервью с Юрием Ковриженко

Ще в ексклюзивному інтерв’ю для STB.UA Юрій розповідав, як йому би хотілося відкрити світові українську кухню і зробити її міжнародним трендом. А тепер всесвітньо відомий шеф-кухар дав інтерв’ю для Michelin Guide.

Більше на тему: Юрій Ковриженко: згадуємо найяскравіші кулінарні подорожі ведучого

юрий ковриженко

В інтерв’ю для відомого авторитетного видання Юрій розповів не тільки про улюблені страви, а й про їхню модернізацію. За словами шеф-кухаря нові напрямки були у французькій або іспанській кухні, але українська залишилася без глобальних змін – люди їдять ті страви, на яких вони виросли, а кулінарні напрямки в більшості своїй старої школи. Ковриженко модернізує українську кухню, не змінюючи смак класичних страв, але експериментуючи з подачею і формою.

«Моя мета – залишатися вірним суті регіональної української кухні в моїх стравах, але їхній зовнішній вигляд може бути зовсім іншим, що додає елементу несподіванки. Багато класичних страв не призначені для створення враження в ресторанах, тому настав час змін. Візьміть наш класичний борщ: я змінив зовнішній вигляд супу, який складається з бурякового желе, пюре, квітів і зелені»

юрий ковриженко попал в список мишлен

Також чоловік розповів про популяризацію гастрономічного напрямку «fleur cuisine», заснованого на використанні їстівних квітів у рецептурі.

«Я використовую квіти в своїх стравах, як ніби вони є звичайними інгредієнтами, а не просто прикрасою»

Більше на тему: Фотодобірка: топ-5 м’ясних страв від Юрія Ковриженка

Читайте більше цікавих новин в Viber и Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: