PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci5hZHRlbGxpZ2VudC5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4xMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Політика конфіденційності

Ця Політика конфіденційності описує, як ТОВ «ТЕЛЕКАНАЛ СТБ» (далі  «Компанія», «ми») збирає, використовує, передає, зберігає персональні дані, які ми автоматично отримуємо, коли ви використовуєте веб-сайт, розміщений на stb.ua ( далі — «Сайт»), або які можуть бути безпосередньо надані нам вами за допомогою Сайту.

  1. Персональні дані, які ви можете самостійно нам надавати

Використання Сайту не вимагає реєстрації та безпосереднього надання персональних даних, які можуть вас ідентифікувати.

Реєстрація

На свій розсуд, для більшої зручності використання Сайту, ви можете зареєструватись на Сайті, вказавши ваше ім’я та адресу електронної пошти, пароль.  Ця інформація потрібна для подальшої авторизації на Сайті. Ви можете вказати як своє справжнє ім’я, так і псевдонім. Воно буде відображатись у коментарях, які ви можете залишати на Сайті.

Надана вами адреса електронної пошти може використовуватись для зв’язку із вами, надсилання повідомлень про новини Сайту.

Інші випадки

У деяких окремих випадках (наприклад, конкурси, кастинги, контактні форми) ми повинні отримати ваші персональні дані і мати можливість ідентифікувати вашу особу. У таких випадках ми безпосередньо звернемо вашу увагу на це, повідомимо мету обробки таких персональних даних і будемо збирати та обробляти ваші персональні дані тільки за наявності вашої згоди у відповідності до чинного законодавства.

При необхідності надання таких персональних даних ми вказуємо вікові обмеження. Якщо ви є батьками дитини віком до 14 років, і ви вважаєте, що ваша дитина без вашої згоди  надала нам свої персональні дані, що дає можливість її ідентифікувати, зв’яжіться з нами за адресою [email protected]

  1. Автоматичний збір даних

Log-файли 

Коли ви використовуєте Сайт може здійснюватись автоматичний збір інформації, пов’язаної із таким використанням. Так, кожного разу, коли ви відвідуєте Сайт, встановлюється з’єднання, здійснюється доступ до даних на Сайті і створюється log-файл. Він може містити:

  • дату і час доступу до Сайту;
  • IP-адресу, з якої здійснювався доступ до Сайту;
  • дані або ім’я файлу, до якого ви звернулися на Сайті;
  • кількість часу, проведеного на Сайті;
  • назву і версію вашого веб-браузера, операційної системи;
  • назву веб-сайту,  з якого ви перейшли на наш Сайт.

Ця інформація використовується для покращення продуктивності роботи Сайту, з міркувань безпеки,  для забезпечення стабільності роботи Сайту, а також для захисту Сайту від можливих зовнішніх атак. Окрім цього, ми можемо здійснювати статистичний аналіз цих даних.

Дані, що зберігаються у log-файлі не дають нам можливості ідентифікувати вашу особу. Вони  використовуються лише для вказаних тут цілей і не передаються третім особам.

Якщо ви здійснюєте доступ до Сайту за допомогою мобільного пристрою, ми також можемо отримувати інформацію про його місцезнаходження. Ми використовуємо її, щоб встановити з яких географічних регіонів здійснюється доступ до Сайту і мати можливість запропонувати цікавий та актуальний контент. Ви можете обмежити надання інформації про місцезнаходження, скориставшись налаштуваннями служб локації вашого мобільного пристрою.

  1. Файли cookies та інструменти аналітики

Файли cookies — це невеликі текстові файли, які зберігаються на вашому пристрої. Вони використовуються для збирання анонімних даних та статистики використання вами Сайту. Файли cookies допомагають виміряти ефективність Сайту, вдосконалити та налаштувати контент, зробити використання Сайту зручнішим для вас.

Файли cookies, які ми використовуємо:

Сесійні файли cookies

Ці файли cookies існують лише протягом сеансу. Вони зникнуть з вашого пристрою, коли ви вимкнете його або закриєте веб-переглядач.

Постійні файли cookies

Ці файли cookies залишаються на вашому комп’ютері навіть після закриття веб-переглядача або вимкнення пристрою. Вони активуються щоразу, коли ви відвідуєте Сайт і мають унікальний ідентифікатор. Це необхідно для індивідуалізації функціоналу Сайту, наприклад, збереження бажаної для вас мови. За допомогою такої ідентифікації ми визначаємо, що це той самий користувач, але вона не дає нам можливості встановити хто це і визначити вашу особу.

Ви можете відмовитися від використання файлів cookie, вибравши відповідні налаштування у своєму веб-переглядачі:

Зверніть увагу, якщо ви відмовитесь від використання файлів cookies, певні функції Сайту можуть бути для вас недоступні.

Файли cookies, інструменти аналітики та управління рекламою третіх осіб

На Сайті використовуються інструменти третіх осіб для аналітики та управління рекламою, зокрема:

Google Analytics, Менеджер реклами (Google Inc.), Adtelligent DSP, Adtelligent SSP.

Ці інструменти можуть використовувати файли cookie, які можуть збирати таку інформацію:

  • вашу IP-адресу
  • назву і версію вашого веб-переглядача, операційної системи
  • про частоту та тривалість використання вами Сайту
  • про контент, який ви переглядаєте
  • з якого сайту ви перейшли на наш Сайт
  • на який сайт перейшли з нашого Сайту
  • іншу інформацію, яка надає можливість проаналізувати як використовується Сайт.

Така інформація є анонімною і дозволяє дослідити як ви використовуєте Сайт, не ідентифікуючи при цьому вашу особу.

Ці дані обробляються відповідними службами аналітики таких третіх осіб для цілей маркетингу, статистики, персоналізації реклами. Інструменти аналізу можуть також передавати ці дані третім особам у випадках, коли це вимагається законом, або якщо такі треті особи є обробниками даних на підставі відповідних договорів.

На основі аналізу попередніх відвідувань вами Сайту відбувається показ релевантної для вас реклами.
За цим посиланням ви можете отримати інформацію про те, як компанія Google використовує персональні дані у своїх рекламних продуктах: https://www.google.com/policies/technologies/partner-sites/

Перелік постачальників рекламних технологій, які мають доступ до персональних даних відвідувачів, у зв’язку із застосуванням сервісів Google:

Aarki, http://corp.aarki.com/privacy
Adacado, https://www.adacado.com/privacy-policy-april-25-2018/
Adara Media, https://adara.com/2018/04/10/adara-gdpr-faq/
AdClear, https://www.adclear.de/datenschutzerklaerung/
ADEX, http://theadex.com
Adform, https://site.adform.com/uncategorized/product-and-services-privacy-policy/
Adikteev, https://www.adikteev.com/eu/privacy/
AdLedge, https://adledge.com/data-privacy/
Adloox, http://adloox.com/disclaimer
Adludio, https://adludio.com/termsandconditions
AdMaxim, http://www.admaxim.com/admaxim-privacy-policy/
Admedo, https://www.admedo.com/privacy-policy
Admetrics, https://admetrics.io/en/privacy_policy/
Adobe Advertising Cloud, https://www.adobe.com/privacy/general-data-protection-regulation.html
AdRoll, Inc., https://www.adroll.com/gdpr
AdTriba, https://privacy.adtriba.com/
advanced STORE GmbH, https://www.ad4mat.com/en/privacy/
Adventori, https://www.adventori.com/fr/avec-nous/mentions-legales/
advolution.control, http://advolution.de/privacy.php
affilinet, https://www.affili.net/uk/footeritem/privacy-policy
Akamai, http://www.akamai.com/compliance/privacy
Amazon, https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201909010
Amobee, https://www.amobee.com/trust/privacy-guidelines
Analights, https://analights.com/docs/analights-consent-to-the-processing-of-personal-data-en.pdf
AppLovin Corp., https://www.applovin.com/privacy
AppNexus, https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy
Arrivalist, https://www.arrivalist.com/privacy#gdpr
AudienceProject, http://privacy.audienceproject.com/for-users/
Aunica, https://www.aunica.com.br/privacy/privacy.html
Avocet, http://avocet.io/privacy-portal
Batch Media, http://batch.ba/datenschutzerklarung/
BDSK Handels GmbH & Co. KG, https://www.xxxlutz.de/ocms/privacy
Beeswax, https://www.beeswax.com/privacy.html
Betgenius, http://betting.geniussports.com/connextra-service-terms-conditions/
Blismedia, http://www.blis.com/privacy/
Bombora, http://bombora.com/privacy
Booking.com, https://www.booking.com/content/privacy.en-gb.html
C3 Metrics, https://c3metrics.com/privacy
Cablato, http://cablato.com/privacy
Celtra, https://www.celtra.com/privacy-policy/
Centro, https://www.centro.net/privacy-policy/
Cint, https://www.cint.com/participant-privacy-notice/
Clinch, https://clinch.co/pages/privacy.html
Cloud Technologies, http://green.erne.co/assets/PolicyCT.pdf
Cloudflare, https://www.cloudflare.com/security-policy/
Commanders Act, https://www.commandersact.com/en/privacy/
comScore, https://www.comscore.com/About-comScore/Privacy-Policy
Conversant/CJ Affiliate, https://www.conversantmedia.eu/legal/privacy-policy
Crimtan, https://crimtan.com/privacy-ctl/
Criteo, https://www.criteo.com/privacy/
CUBED, http://cubed.ai/privacy-policy/gdpr/
DataXu, https://www.dataxu.com/gdpr/
Delta Projects, http://www.deltaprojects.com/data-collection-policy/
Demandbase, https://www.demandbase.com/privacy-policy/
DENTSU, http://www.dentsu.co.jp/terms/data_policy.html
Dentsu Aegis Network, http://www.dentsu.com/termsofuse/data_policy.html
Digiseg, http://www.digiseg.io/GDPR/
DMA Institute, https://www.dma-institute.com/privacy-compliancy/
DoubleVerify, https://www.doubleverify.com/privacy/
Dstillery, https://dstillery.com/privacy-policy/
DTS, https://client.adhslx.com/privacy.html
EASYmedia, https://www.rvty.net/gdpr
eBay, https://www.ebay.com/help/policies/member-behaviour-policies/user-privacy-notice-privacy-policy?id=4260#section12
ebuilders, http://ebuilders.nl/privacy
Effinity, https://www.effiliation.com/politique-confidentialite.html
emetriq, https://www.emetriq.com/datenschutz/
Ensighten, https://www.ensighten.com/privacy-policy/
Essens, https://essens.no/privacy-policy/
ESV, https://www.wizaly.com/terms-of-use#privacy-policy
Evidon, https://www.evidon.com/resources/privacy-statement/
Exactag, https://www.exactag.com/en/data-privacy/
Exponential, http://exponential.com/privacy/
Facebook, https://www.facebook.com/about/privacy/update
Flashtalking, http://www.flashtalking.com/first-party-ad-serving/
Fractional Media, https://www.fractionalmedia.com/privacy-policy
FUSIO BY S4M, http://www.s4m.io/privacy-policy/
Gemius, https://www.gemius.com/cookie-policy.html
GfK, https://sensic.net/
GP One, http://www.gsi-one.org/templates/gsi/en/files/privacy_policy.pdf
GroupM, https://www.groupm.com/privacy-policy
gskinner, https://createjs.com/legal/privacy.html
Haensel AMS, https://haensel-ams.com/data-privacy/
Havas Media France – DBi, http://www.centraltag.com/commercial/policy/index.action
hurra.com, http://www.hurra.com/impressum
IBM, https://www.ibm.com/customer-engagement/digital-marketing/gdpr
Ignition One, https://www.ignitionone.com/privacy-policy/gdpr-subject-access-requests/
Impact, https://impact.com/privacy-policy/
Index Exchange, http://www.indexexchange.com/privacy/
Infectious Media, https://impressiondesk.com/
Innovid, http://www.innovid.com/privacy-policy
Integral Ad Science, http://www.integralads.com/privacy-policy
intelliAd, https://www.intelliad.de/datenschutz
Interpublic Group, https://www.interpublic.com/privacy-notice
IPONWEB, http://www.bidswitch.com/privacy-policy/
Jivox, http://www.jivox.com/privacy/
Kantar, https://www.kantarmedia.com/global/privacy-statement
Kochava, https://www.kochava.com/support-privacy/
LifeStreet, http://www.lifestreet.com/privacy
Liftoff, https://liftoff.io/privacy-policy/
LiveRamp, https://liveramp.com/service-privacy-policy/
Localsensor, https://www.localsensor.com/privacy.html
LoopMe, https://loopme.com/privacy/
Lotame, https://www.lotame.com/about-lotame/privacy/
Macromill group, https://www.metrixlab.com/privacy-statement/
MainADV, http://www.mainad.com/privacy-policy
Manage.com, https://www.manage.com/privacy-policy/
Marketing Science Consulting Group, Inc., http://mktsci.com/privacy_policy.htm
MBR Targeting Gmbh, https://privacy.mbr-targeting.com
MediaMath, http://www.mediamath.com/privacy-policy/
Meetrics, https://www.meetrics.com/en/data-privacy/
MindTake Research, https://www.mindtake.com/en/reppublika-privacy-policy
Mobitrans, http://www.mobitrans.net/privacy-policy/
Mobpro, http://mobpro.com/privacy.html
Moloco Ads, http://www.molocoads.com/private-policy.html
MSI-ACI, http://site.msi-aci.com/Home/FlexTrackPrivacy
Nano Interactive, http://www.nanointeractive.com/privacy
Navegg, https://www.navegg.com/en/privacy-policy/
Neodata Group, https://www.neodatagroup.com/en/security-policy
NEORY GmbH, https://www.neory.com/privacy.html
Netflix, http://www.netflix.com/google-3PAS-info
Netquest, https://www.nicequest.com/us/privacy
Neuralone, https://web.neural.one/privacy-policy/
Neustar, https://www.home.neustar/privacy
Nielsen, http://www.nielsen.com/us/en/privacy-statement/digital-measurement.html
Nordic Factory Solutions AB, https://www.bannerflow.com/privacy
numberly, http://ads.1000mercis.com/us.html
Oath, https://policies.oath.com/xw/en/oath/privacy/enterprise/b2bprivacypolicy/
Objective Partners, https://www.objectivepartners.com/cookie-policy-and-privacy-statement/
Omnicom Media Group, https://www.omnicommediagroup.com/disclaimer.htm
On Device Research, https://ondeviceresearch.com/GDPR
OneTag, https://www.onetag.net/privacy/
OpenX Technologies, https://www.openx.com/legal/privacy-policy/
Optomaton, http://optomaton.com/privacy.html
Oracle Data Cloud, https://www.oracle.com/legal/privacy/marketing-cloud-data-cloud-privacy-policy.html
OTTO, https://www.otto.de/shoppages/service/datenschutz
PERMODO, http://permodo.com/de/privacy.html
Pixalate, http://www.pixalate.com/privacypolicy/
Platform161, https://platform161.com/cookie-and-privacy-policy/
PMG, https://www.pmg.com/privacy-policy/
Protected Media, http://www.protected.media/privacy-policy/
Publicis Media, https://www.publicismedia.de/datenschutz/
PubMatic, https://pubmatic.com/legal/privacy-policy/
PulsePoint, https://www.pulsepoint.com/privacy-policy
Quantcast, https://www.quantcast.com/privacy/
Rackspace, http://www.rackspace.com/gdpr
Rakuten Marketing, https://rakutenmarketing.com/legal-notices/services-privacy-policy
Relay42, https://relay42.com/privacy
Remerge, http://remerge.io/privacy-policy.html
Resonate, https://www.resonate.com/privacy-policy/
RevJet, https://www.revjet.com/privacy
RhythmOne LLC, https://www.rhythmone.com/landing/gdpr
RN SSI Group, https://www.valuedopinions.co.uk/privacy
Roq.ad, https://www.roq.ad/privacy-policy
RTB House, https://www.rtbhouse.com/gdpr/
Rubicon Project, http://rubiconproject.com/rubicon-project-yield-optimization-privacy-policy/
Salesforce DMP, https://www.salesforce.com/company/privacy/
Scenestealer, http://www.scenestealer.tv/privacy-policy
Scoota, http://scoota.com/privacy-policy/
Seenthis, https://seenthis.co/privacy-notice-2018-04-18.pdf
Semasio GmbH, http://www.semasio.com/privacy-policy/
SFR, http://www.sfr.fr/securite-confidentialite.html
Sift Media, https://www.sift.co/privacy
Simpli.fi, https://www.simpli.fi/site-privacy-policy2/
Sizmek, https://www.sizmek.com/privacy-policy/
Smaato, https://www.smaato.com/privacy/
Smadex, http://smadex.com/end-user-privacy-policy/
Smart, http://smartadserver.com/company/privacy-policy/
Smartology, https://www.smartology.net/privacy-policy/
Sociomantic, https://www.sociomantic.com/privacy/en/
Sojern, https://www.sojern.com/privacy/product-privacy-policy/
Sovrn, https://www.sovrn.com/privacy-policy/
Spotad, http://www.spotad.co/privacy-policy/
SpotX, https://www.spotx.tv/privacy-policy/
TabMo, http://static.tabmo.io.s3.amazonaws.com/privacy-policy/index.html
Taboola, https://www.taboola.com/privacy-policy
TACTICв„ў Real-Time Marketing, http://tacticrealtime.com/privacy/
Teads, https://teads.tv/privacy-policy/
TEEMO, https://teemo.co/fr/confidentialite/
The Trade Desk, https://www.thetradedesk.com/general/privacy-policy
Tradedoubler AB, http://www.tradedoubler.com/en/privacy-policy/
travel audience – An Amadeus Company, https://travelaudience.com/product-privacy-policy/
TreSensa, http://tresensa.com/eu-privacy/index.html
TripleLift, https://triplelift.com/privacy/
TruEffect, https://trueffect.com/privacy-policy/
TrustArc, https://www.trustarc.com/privacy-policy/
Turbobytes, https://www.turbobytes.com/gdpr/
UDG, https://www.udg.de/wp-content/uploads/2018/04/privacy_policy_EN.pdf
usemax (Emego GmbH), http://www.usemax.de/?l=privacy
Videology, https://videologygroup.com/en/privacy-policy/
Vimeo, https://vimeo.com/cookie_policy
Virtual Minds, https://virtualminds.de/datenschutz/
Vodafone GmbH, https://www.vodafone.de/unternehmen/datenschutz-privatsphaere.html
Waystack, https://www.wayfair.com/customerservice/general_info.php#privacy
Weborama, https://weborama.com/e-privacy/
White Ops, https://www.whiteops.com/privacy
Widespace, https://www.widespace.com/legal/privacy-policy-notice/
Yieldr, https://www.yieldr.com/privacy/
ZMS, https://zms.zalando.com/#
  1. Надання інформації третім особам

Ми не здійснюємо передачу третім особам персональних даних, інформації, яка може бути віднесена до персональних даних, крім випадків, вказаних у цій Політиці.

Зокрема, доступ до такої інформації можуть мати треті особи, які надають нам послуги з підтримки і адміністрування Сайту, інші послуги, пов’язані із здійсненням нами господарської діяльності. Такі треті особи на підставі укладених з нами договорів зобов’язуються дотримуватись усіх вимог чинного законодавства щодо захисту персональних даних та їх конфіденційності.

  1. Ваші права

Згідно Закону України «Про захист персональних даних» ви маєте право

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для вас правові наслідки.

Якщо ви знаходитесь на території ЄС, за GDPR ви маєте право:

  • вимагати надання доступу до ваших персональних даних, які нами зберігаються, їх видалення або виправлення;
  • бути поінформованими, яка обробка ваших персональних даних відбувається;
  • обмежувати обробку ваших персональних даних;
  • на портативність ваших персональних даних;
  • заперечувати проти обробки ваших персональних даних;
  • подати скаргу до відповідного наглядового органу.
  1. Контактна інформація

Якщо у вас виникли запитання щодо обробки ваших персональних даних у зв’язку із використанням нашого Сайту, ви можете звернутись до нас за адресою: [email protected]

  1. Внесення змін

Ми можемо вносити зміни у цю Політику конфіденційності. Просимо вас час від часу ознайомлюватись із цією Політикою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: