
Юрій Ковриженко
Юрій Ковриженко – професійний шеф-кухар з 10-річним стажем.
Навчався в кращих кулінарних школах Європи, в тому числі в Ferrandi (Париж), Ecole Ritz Escoffier (Париж), Basque Culinary Center (Сан-Себастьян) і IFSE (П’ємонт, Турин).
Регулярно представляє Україну на міжнародних конгресах, серед них: Slow Food Terra Madre 2016 і 2018 у Турині, World Gourmet Summit 2017 і 2018 у Сінгапурі і Chefs World Summit 2017 Монте-Карло. У 2017 році був нагороджений Global Chef Awards в Сінгапурі за внесок в розвиток гастрономії. Також Юрій співпрацює з Міністерством закордонних справ України як посол української кухні в інших країнах світу.
Юрій захоплюється подорожами, знайомствами з кухнями різних куточків світу, а також літературою.