PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Фотодобірка: Юрій Ковриженко на World Gourmet Summit 2019

06.05.2019

Ведучий програми «Страва честі» Юрій Ковриженко вже в третій раз представив Україну на World Gourmet Summit 2019, а також дав вечерю української кухні та майстер-клас за особистої підтримки посла України в Сінгапурі, Брунеї та Новій Зеландії Дмитра Сеника. Дивіться фотодобірку з World Gourmet Summit 2019 Сінгапурі в матеріалі далі!

Більше на тему: «Страва честі»: Юрій Ковриженко назвав топ-5 улюблених рецептів

З 20 по 27 квітня в Сінгапурі пройде щорічний кулінарний фестиваль World Gourmet Summit, на якому зберуться найкращі шеф-кухарі світу, аби продемонструвати свої кулінарні таланти у високій кухні. Третій рік поспіль Україна представлена на цьому масштабному заході в особі шеф-ментора української команди Юрія Ковриженко, а також суперфіналіста «МастерШеф»-2 і співзасновника «Асоціації шеф-кухарів Півдня України» Михайла Сосновських та учасника«Найкращий молодий шеф-кухар світу S.Pellegrino 2016» та викладача «Асоціації шеф-кухарів Півдня України» — Володимира Сосновських.

Юрий Ковриженко на World Gourmet Summit 2019

Юрий Ковриженко на World Gourmet Summit 2019 Юрий Ковриженко на World Gourmet Summit 2019

Також Юрій дав майстер-клас за підтримки посольства України в Сінгапурі для більш, ніж 100 студентів національного кулінарного інституту.

«Говорили про квіти, гастроботаніку і філософію шефа. Дуже цікаво викладати в різних країнах і бачити різницю між студентами, культурами та їх сприйняттям світу», — розповідає Юрій. 

Юрий Ковриженко

Юрий Ковриженко

Юрий Ковриженко

Юрий Ковриженко

Більше на тему: Фотодобірка: Юрій Ковриженко на Тижні української кухні в Анкарі

«Сінгапур дуже вибагливий щодо їжі і тут важко когось здивувати, але здається нам це вдалося! Три дня ретельної підготовки, виставлення посуду по ниточці, щосекундний таймінг, сльози студентів, безліч продуктів, сет з восьми курсів і оплески після десерту. Але попереду ще багато роботи!», — поділився новим досвідом ведучий «Страва честі».

юрий ковриженко

юрий ковриженко

юрий ковриженко

юрий ковриженко

юрий ковриженко

юрий ковриженко

Більше на тему: Фотодобірка: Юрій Ковриженко на міжнародному кулінарному фестивалі в Каїрі

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: