Бельгійські вафлі: рецепт покроково
Суддя шоу «МастерШеф»-13 Ольга Мартиновська розповіла, як приготувати ідеальні вафлі. Кулінарка запевняє, що рецепт вафель 100% робочий. А подавати їх можна з будь-якою начинкою: з солоною рибою, авокадо салатом, нутелою або джемом.

Інгредієнти:
- 100 г борошна
- дрібка солі
- 5 г розпушувача
- 2 яйця
- 2 ч. л. ванільного цукру
- 100 мл молока
- 25 мл газованої води, а краще пива
- 1 ст. л. розтопленого масла
Спосіб приготування:
- Відокремте жовтки від білків.
- Змішайте борошно, сіль і розпушувач із жовтками.
- Додайте молоко і перемішайте до однорідності.
- Влийте газовану воду і масло. Добре все перемішайте.
- Збийте білки з ванільним цукром і делікатно введіть їх у тісто.
- Наливайте тісто у вафельницю та випікайте 5 хвилин.
Смачного!
Більше на тему: Цвітна капуста: Топ-10 варіантів приготування
Читайте нас також у Viber та Telegram СТБ