Зважені та щасливі

Смузі-боул: рецепт від Мирослави Ульяніної

Відмінним сніданком завжди послугує відомий смузі-боул. Насичена, яскрава тарілка, наповнена суперфудами і поживними речовинами ідеально зарядить вас вранці. Новим рецептом смузі-боулу поділилась ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна. Як приготувати смузі-боул самостійно в домашніх умовах – читайте в матеріалі.

смузи-боул

Новим трендом серед прихильників здорового способу життя є смузі-боул. Головна відмінність від звичайного смузі – це густина. Пити його через соломинку ви не зможете, проте з’їсти смузі-боул ложкою – стане суцільним задоволенням. Повна тарілка суперфудів, зелені, фруктів, овочів та рослинного молока зарядить ваш організм енергією на цілий день. Складових також набагато більше, а наявність корисних жирів є обов’язковою.

Як приготувати смузі-боул:

Складові:

  • Яблуко
  • Вишня заморожена
  • Вода
  • 1 ложка кокосового молока
  • Спіруліна
  • Порошок паростків ячменю
  • Порошок маки (найкращий із відомих нині адаптогенів)
  • Кокосова стружка
  • Ягоди годжі
  • Насіння гарбуза
  • Кунжут органічний

смузи-боул

Завдяки наявності жирів у вигляді кокосового молока та насіння гарбуза цей смузі-боул дасть довшу ситість. Ці жири також запобігають підвищенню кислотності.

Більше на тему: Біла кіноа з манго і куркумою: рецепт від Мирослави Ульяніної


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Мирослава Ульяніна (@myroslava_ulianina)

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.