Смузі-боул: рецепт від Мирослави Ульяніної
Відмінним сніданком завжди послугує відомий смузі-боул. Насичена, яскрава тарілка, наповнена суперфудами і поживними речовинами ідеально зарядить вас вранці. Новим рецептом смузі-боулу поділилась ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна. Як приготувати смузі-боул самостійно в домашніх умовах – читайте в матеріалі.
Новим трендом серед прихильників здорового способу життя є смузі-боул. Головна відмінність від звичайного смузі – це густина. Пити його через соломинку ви не зможете, проте з’їсти смузі-боул ложкою – стане суцільним задоволенням. Повна тарілка суперфудів, зелені, фруктів, овочів та рослинного молока зарядить ваш організм енергією на цілий день. Складових також набагато більше, а наявність корисних жирів є обов’язковою.
Як приготувати смузі-боул:
Складові:
- Яблуко
- Вишня заморожена
- Вода
- 1 ложка кокосового молока
- Спіруліна
- Порошок паростків ячменю
- Порошок маки (найкращий із відомих нині адаптогенів)
- Кокосова стружка
- Ягоди годжі
- Насіння гарбуза
- Кунжут органічний
Завдяки наявності жирів у вигляді кокосового молока та насіння гарбуза цей смузі-боул дасть довшу ситість. Ці жири також запобігають підвищенню кислотності.
Більше на тему: Біла кіноа з манго і куркумою: рецепт від Мирослави Ульяніної
Дякуємо!
Тепер редактори знають.