Біла кіноа з манго і куркумою: рецепт від Мирослави Ульяніної
Ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна вже неодноразово ділилася рецептами, які багаті на поживні та корисні складові. Суперфуди, мінерали, зелень — все це гуру смачних сніданків радить вживати щодня. Як урізноманітнити раціон заядлого прихильника здорового способу життя? Мирослава Ульяніна поділилася новим рецептом білої кіноа з манго і куркумою.
У зимовий період дуже важливо вживати спеції як джерело антиоксидантів. І чим різноманітніший ваш вибір спеції, тим легше організм бореться зі щоденними напругами, навантаженнями і стресами. А отже імунітет краще протистоїть вірусним захворюванням.
Більше на тему: Зелений сендвіч із тофу: рецепт приготування від Мирослави Ульяніної
Мирослава Ульяніна радить приділяти щодня 10 хвилин приготуванню страви, яка збагачуватиме ваш організм всіма необхідними корисними речовинами. Головними складовими нового рецепту сніданку є куркума і кориця. Це одні з найбагатших за вмістом антиоксидантів спецій!
Рецепт приготування білої кіноа з манго і куркумою
Складові на 2 порції:
- Тепла вода — 1/2 склянки
- Насіння чіа — 2 ст. л.
- Мед або сироп агави — до смаку
- Кіноа — 1/2 склянки
- Жменя горіхів (пекан)
- Манго великий — 1/2 великого або цілий маленький
- Мигдальне молоко — 2/3 склянки
- Куркума — 1/2 ч. л.
- Кориця — 1/2 ч. л.
- Ваніль — 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
- Змішайте насіння чіа з теплою водою. Дайте настоятися 10 хвилин. Додайте мед або сироп агави (до смаку).
- Тим часом відваріть кіноа. В іншій чашці змішайте кіноа, горіхи (попередньо можна обсмажити на сковороді), манго, подрібнений в пюре виделкою, мигдальне молоко і спеції.
- Покладіть на дно баночок (або використовуйте красиві склянки) насіння чіа, зверху приготовану суміш (кіноа, горіхи, спеції і манго). Поставте в холодильник на ніч.
- Вранці дістаньте баночки з холодильника, прикрасьте за смаком і смакуйте.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.