Зважені та щасливі

Зелений сендвіч із тофу: рецепт приготування від Мирослави Ульяніної

Ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна продовжує ділитися корисними рецептами перекусів для раціону правильного харчування. У своєму Instagram гуру сніданків поділилася новою, швидкою у приготуванні, стравою. Як приготувати зелений сендвіч із тофу в домашніх умовах – читайте в матеріалі.

Головною складовою даного перекусу є сир тофу. Це повністю рослинний продукт, який багатий на вміст білка. Його готують не зі звичайного молока, а з молока соєвих бобів. Найбільш поширеним у споживанні даний продукт є серед прихильників здорового способу життя. Тофу містить невелику кількість калорій, тож є безпечним для вашої фігури. Ба більше, сир виводить з організму діоксини, які провокують розвиток ракових клітин.

Більше на тему: Як правильно готувати смузі, розповіла Мирослава Ульяніна

Мирослава Ульяніна поділилася рецептом зеленого сендвічу з тофу, який можна вживати в якості сніданку або перекусу.

Складові:

  • Тхіна (паста з кунжуту) – 1-2 ст. л.
  • Стиглий авокадо – 1 шт.
  • Листя салату (міксуйте його зі шпинатом і мікрогріном)
  • Твердий тофу
  • Кунжут
  • Редька
  • Рожева гімалайська сіль, перець

тофу

Спосіб приготування:

  1. Тофу порізати слайсами і підрум’янити на пательні без олії.
  2. На тарілку викласти готовий тофу, намазати тхіною, зверху викласти зелень, розім’ятий виделкою авокадо. Присипати кунжутом, сіллю і перцем. Наверх покласти редьку.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Мирослава Ульяніна (@myroslava_ulianina)


Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.