Зелений сендвіч із тофу: рецепт приготування від Мирослави Ульяніної
Ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна продовжує ділитися корисними рецептами перекусів для раціону правильного харчування. У своєму Instagram гуру сніданків поділилася новою, швидкою у приготуванні, стравою. Як приготувати зелений сендвіч із тофу в домашніх умовах – читайте в матеріалі.
Головною складовою даного перекусу є сир тофу. Це повністю рослинний продукт, який багатий на вміст білка. Його готують не зі звичайного молока, а з молока соєвих бобів. Найбільш поширеним у споживанні даний продукт є серед прихильників здорового способу життя. Тофу містить невелику кількість калорій, тож є безпечним для вашої фігури. Ба більше, сир виводить з організму діоксини, які провокують розвиток ракових клітин.
Більше на тему: Як правильно готувати смузі, розповіла Мирослава Ульяніна
Мирослава Ульяніна поділилася рецептом зеленого сендвічу з тофу, який можна вживати в якості сніданку або перекусу.
Складові:
- Тхіна (паста з кунжуту) – 1-2 ст. л.
- Стиглий авокадо – 1 шт.
- Листя салату (міксуйте його зі шпинатом і мікрогріном)
- Твердий тофу
- Кунжут
- Редька
- Рожева гімалайська сіль, перець
Спосіб приготування:
- Тофу порізати слайсами і підрум’янити на пательні без олії.
- На тарілку викласти готовий тофу, намазати тхіною, зверху викласти зелень, розім’ятий виделкою авокадо. Присипати кунжутом, сіллю і перцем. Наверх покласти редьку.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.