Цибулевий суп: рецепт від «Страва честі»
23.05.2019
Цибулевий суп — класичне блюдо французької кухні. Дуже простий у приготуванні – до складу входить всього кілька інгредієнтів. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі від «Страва честі».
Більше на тему: Картопляний суп-пюре: рецепт від «Страва честі»

Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста — 1 кг
- Масло вершкове — 3 ст.л.
- Бульйон — 1 л
- Багет — 0.5 шт.
- Сир твердий — 150 г
- Біле сухе вино — 150 мл
- Борошно — 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний за смаком
Приготовление:
- Наріжте цибулю тонкими півкільцями.
- На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте цибулю на маленькому вогні, постійно помішуючи.
- Коли цибуля стане м’яким і золотистим додайте борошно і перемішайте.
- Влийте в цибулю бульйон і вино. Додайте спеції за смаком і проваріть протягом 30 хвилин на маленькому вогні.
- Наріжте багет тонкими шматочками і підсушіть в духовці. Натріть сир на великій тертці.
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Перелийте суп в жароміцний посуд, покладіть зверху багет, а після сир.
- Запікайте в духовці протягом 10 хвилин, поки не розплавиться сир.
Більше на тему: Швидкий суп із консервованого тунця: рецепт від «Страва честі»
Смачного!