Страва честі

Цибулевий суп: рецепт від «Страва честі»

Цибулевий суп — класичне блюдо французької кухні. Дуже простий у приготуванні – до складу входить всього кілька інгредієнтів. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі від «Страва честі».

Більше на тему: Картопляний суп-пюре: рецепт від «Страва честі»

Луковый суп рецепт

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста 1 кг
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Бульйон 1 л
  • Багет 0.5 шт.
  • Сир твердий 150 г
  • Біле сухе вино — 150 мл
  • Борошно 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком

Приготовление:

  1. Наріжте цибулю тонкими півкільцями.
  2. На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте цибулю на маленькому вогні, постійно помішуючи.
  3. Коли цибуля стане м’яким і золотистим додайте борошно і перемішайте.
  4. Влийте в цибулю бульйон і вино. Додайте спеції за смаком і проваріть протягом 30 хвилин на маленькому вогні.
  5. Наріжте багет тонкими шматочками і підсушіть в духовці. Натріть сир на великій тертці.
  6. Розігрійте духовку до 200 градусів. Перелийте суп в жароміцний посуд, покладіть зверху багет, а після сир.
  7. Запікайте в духовці протягом 10 хвилин, поки не розплавиться сир.

Більше на тему: Швидкий суп із консервованого тунця: рецепт від «Страва честі»

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: