МастерШеф

Ліза Глінська проходить навчання у Парижі

Суддя «МастерШеф. Професіонали», а у минулому учасниця і переможниця «МастерШеф»-2, постійно вдосконалюється в кулінарії! Ліза Глінська — не просто талановита кондитер, вона ще й учитель, який не перестає вчитися сам. У соціальній мережі Ліза розповідає, як проходить її навчання у паризькій кулінарній школі.

FullSizeRender_1539343504

За словами Лізи, часу на відвідування найкращих кондитерських Парижа майже не залишається через графік у школі. Однак вона намагається встигнути все! По приїзду до Києва обіцяє розповісти своїм підписникам про кожний заклад, який її вразив:

Більше на тему: Сержик Файний: Я всіх пробачив і всіх люблю!

«Ось уже кілька днів я в Парижі. Моє навчання у школі Bellouet Conseil Officiel цікаве і досить таки активне. Заняття з 8 до 17, а кондитерські закриваються о 19:00 і 19:30. Можете собі уявити, як я бігаю Парижем, намагаючись осягнути неосяжне! Але все ж програма максимум близька до здійснення. Я вже побувала у 8-ми кондитерських, частково щось закидаю в сторіз, але все ж найцікавіше ще попереду! Як тільки з’явиться вільний час, я напишу про кожну кондитерську окремо. Тож я не забула, якщо що!

P.S. І про обіцяні пряники я пам’ятаю! Відео вже у мене є, тільки рецепт під відео красиво описати залишилося. Як же мені не вистачає його, найголовнішого — Часу…»

Ліза Глінська з особливим теплом говорить про Париж. Для неї це місто, де розкриваються її найкращі якості, а талант кондитера не спить ні секунди:

«Париж завжди діє на мене магічно, якось по-особливому! Він живить енергією і бажанням створювати красу. Вже хочу на свою лавандову кухню».

Чекаємо Лізу на батьківщині з новими ідеями смачних десертів!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: