Сержик Файний: Я всіх пробачив і всіх люблю!
Майже суперфіналіст «МастерШеф»-8 розповів, що завадило йому отримати кубок. Сержик Файний був одним із тих учасників, у перемогу якого не вірив майже ніхто, а став тим, кого в результаті багато хто бачив переможцем! Як це, настільки вирости, але при цьому залишитися самим собою? Читайте в інтерв’ю із Сержиком.
Сержику, розкажіть, що хотіли б змінити, щоб опинитися у суперфіналі?
Я б продумав свою концепцію страв. Мої страви були гідними, з безліччю технік, вони відповідали вимогам сучасної кухні, але в них не було концепції. І я думаю, саме це стало причиною того, що я не пройшов до суперфіналу.
Яке випробування запам’яталося як найяскравіше?
Найяскравішою і найскладнішою була битва чорних перед кітелями. Тоді ми готували в сітках: я заспокоював Анжелу Липську і Юлю Бурцеву, готував дві страви і встигав ще допомагати дівчатам. У той момент мене все дратувало, оскільки напередодні я отримав чорний фартух. Це мене надихнуло, я зібрався із силами і показав, я вважаю, чудовий результат і потрапив «у кітелі».
Із ким подружилися на «МастерШеф»-8?
В основному спілкувався з Іваном Мілановичем і Львом Маркевичем. А ось конфлікти спочатку у мене були з усіма, майже всі точили на мене зуб. Але я всіх пробачив і всіх люблю!
Чим будете займатися після проекту?
Я розвиватимусь у кулінарії. Можна спостерігати, як я кайфую під час готування. Коли піднімаються профітролі, у мене і самооцінка підвищується! Можливо, в майбутньому я стану кухарем, а можливо — хорошим артистом.
Більше на тему: Еліна Павленко: Я кайфувала від кожного дня тут!
Що вам дав «МастерШеф»-8?
Я навчився терпінню, став сильнішим, пережив дуже багато емоцій. Були злети і були падіння. Я навчився терпіти і чекати. А ще тут я зрозумів, що дуже важливо залишатися собою.
Що було найскладнішим у знімальному процесі? Довго звикали?
Я довго звикав до цього ритму, спав по чотири години, це було важко. Я їв шоколадки і пив апельсиновий сік, щоб хоч якось триматися. Сили до мене поверталися на кухні, коли починав готувати. Найскладнішим було себе повністю перевиховати, оскільки я ніколи професійно не займався кулінарією до цього. А тут я дізнався стільки всього! Я постійно читав, учив, виписував рецепти. Я пишаюся собою, тому що за такий короткий проміжок часу багато чого домігся.