PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Рецепт пана-коти від Анни Сагайдачної

30.07.2019

Актриса костюмованої драми «Кріпосна» Анна Сагайдачна проявила себе не тільки як творча особистість, а й як гарна співачка і піаністка. Дівчина точно не обділена талантами, адже крім усього цього, Анна вміє смачно готувати. Рецептом пана-коти поділилася актриса легендарного серіалу «Кріпосна». Детальніше читайте у матеріалі.

анна сагайдачная

Пана-кота найпростіший і смачний літній десерт. Анна Сагайдачна пропонує приготувати його за своїм рецептом, а у результаті має вийти 5-6 маленьких порцій.

Більше на тему: Анна Сагайдачна в «Кріпосній» перевтілилася в панянку 19 століття

Складові:

  • Вершки 20% жирності 250 мл
  • Цукор 30 г
  • Сухий желатин 5 г (+1 ст. л. води)
  • Ваніль

панна-котта

Фото: Instagram

Спосіб приготування:

  1. Спочатку підготуйте желатин. Додайте у сухий желатин 1 ст. л. води. Коли желатин набухне, розчиніть його до рідкої консистенції у мікрохвильовій печі (10-15 сек).
  2. Розігрійте вершки у сотейнику, додайте туди цукор і ваніль. Вершки не кип’ятіть!
  3. Коли цукор розчиниться, тонкою цівкою влийте желатин, вимкніть.
  4. Перемішайте і дайте охолонути всій суміші.
  5. Розлийте по формах. Відправте у холодильник до повного застигання.

Можна приготувати будь-який ягідний соус. Готово!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: