Зважені та щасливі

Баклажани, фаршировані курячою грудкою і овочами: рецепт

Як приготувати баклажани з бринзою – ви вже знаєте. Настав час змінити складові й додати курячу грудку з овочами до дієтичного продукту – баклажану. Учасник 2-го сезону проєкту «Зважені та щасливі» Володимир Однорог поділився таким рецептом. Детальніше читайте у матеріалі.

Переглянути цей допис в Instagram

Як приготувати баклажани, фаршировані курячою грудкою і овочами?

Складові:

  • Баклажан – 1 шт.
  • Куряча грудка – 200 г
  • Помідори – 1 шт.
  • Олія оливкова – 1 ст. л.
  • Болгарський перець – 0,5 шт.
  • Зелень, сіль, перець – за смаком

Більше на тему: Сирні кекси: рецепт від Володимира Однорога

Спосіб приготування:

  1. Виймаємо м’якоть з баклажана, дрібно нарізаємо, додаємо помідор, перець і зелень (всі овочі нарізаємо на дрібні кубики). Курячу грудку нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо до овочів. Додаємо сіль, перець, зелень і оливкову олію, ретельно перемішуємо.
  2. Фаршируємо баклажан масою, що вийшла.
  3. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин, потім дістаємо і посипаємо тертим сиром. Ставимо ще на 10 хвилин у духовку.

Смачного!

 

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.