Баклажани, фаршировані курячою грудкою і овочами: рецепт
14.08.2019
Як приготувати баклажани з бринзою – ви вже знаєте. Настав час змінити складові й додати курячу грудку з овочами до дієтичного продукту – баклажану. Учасник 2-го сезону проєкту «Зважені та щасливі» Володимир Однорог поділився таким рецептом. Детальніше читайте у матеріалі.
Як приготувати баклажани, фаршировані курячою грудкою і овочами?
Складові:
- Баклажан – 1 шт.
- Куряча грудка – 200 г
- Помідори – 1 шт.
- Олія оливкова – 1 ст. л.
- Болгарський перець – 0,5 шт.
- Зелень, сіль, перець – за смаком
Більше на тему: Сирні кекси: рецепт від Володимира Однорога
Спосіб приготування:
- Виймаємо м’якоть з баклажана, дрібно нарізаємо, додаємо помідор, перець і зелень (всі овочі нарізаємо на дрібні кубики). Курячу грудку нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо до овочів. Додаємо сіль, перець, зелень і оливкову олію, ретельно перемішуємо.
- Фаршируємо баклажан масою, що вийшла.
- Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин, потім дістаємо і посипаємо тертим сиром. Ставимо ще на 10 хвилин у духовку.
Смачного!
Дякуємо!
Тепер редактори знають.