PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvYmlnIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Фаршировані баклажани з бринзою: рецепт Світлани Фус

24.07.2019

Дієтолог проєкту  «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус поділилася новим корисним рецептом. Ви можете побалувати себе смачним овочевим обідом з баклажанів із бринзою. Як приготувати цю страву правильно читайте у матеріалі.

фаршированные баклажаны

Рецепт фаршированих баклажанів з бринзою:

Складові:

  • Баклажани 2 шт.
  • Цибуля фіолетова 0,5 шт.
  • Рис бурий 0,5 ст.
  • Родзинки 1 ст. л.
  • Бринза 30 г
  • Часник 2 шт.
  • Зіра 0,5 ч. л.
  • Оливкова олія ​​2 ст. л.
  • Сіль 1 щіпка
  • Перець 1 щіпка

фаршированные баклажаны

Спосіб приготування:

  1. Розігріти сковороду з олією. Прогріти зіру, додати нарізану цибулю і потомити до м’якості.
  2. Родзинки без кісточок добре промити, додати їх до цибулі і тушкувати 5 хвилин.
  3. Бурий рис відварити відповідно до інструкції, додати його у сковороду до цибулі та родзинок на кілька хвилин, посолити за смаком.
  4. Баклажани розрізати уздовж, зробити у м’якоті надрізи і вставити у них шматочки часнику. Посолити і поперчити, скропити олією. Поставити у духовку і запекти до м’якості.
  5. Обережно ложкою вийняти баклажанну м’якоть, дрібно порізати її.
  6. Бринзу розім’яти виделкою і з’єднати з баклажанної м’якоттю, рисом, цибулею та родзинками.
  7. Нафарширувати баклажанові половинки начинкою. Відправити в духовку на 510 хв.

Більше на тему: Чим корисний огірок, розповіла Світлана Фус

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.