PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvYmlnIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Тарталетки з йогуртом і ягодами: рецепт від Світлани Фус

08.07.2019

Ласунам особливо складно дотримуватися раціону правильного харчування. Цукор є одним із найшкідливіших і калорійних інгредієнтів, проте побалувати себе смачним хочеться щодня. Дієтолог проєкту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус поділилася рецептом тарталеток з йогуртом і ягодами. Детальніше у матеріалі.

тарталетки с ягодами

Якщо ви вже почали рахувати в голові калорії, то поспішаємо вас запевнити, що тарталетки з йогуртом і ягодами вельми легкий і корисний десерт без цукру.

Більше на тему: Морквяне суфле: рецепт від Світлани Фус

Складові:

Для тарталеток:

  • Вівсяні пластівці 100 г
  • Борошно цільнозернове 30 г
  • Кленовий сироп або сироп агави за смаком
  • Кокосова олія 25 г
  • Кориця щіпка
  • Сіль щіпка

тарталетки с йогуртом

Для начинки:

  • Йогурт грецький 1 баночка
  • Ягоди (або фрукти) за смаком

Більше на тему: Огірковий лимонад: рецепт приготування в домашніх умовах

Спосіб приготування:

  1. Подрібнити вівсяні пластівці у блендері, зберігаючи їх текстуру. Висипати вівсяні пластівці у миску.
  2. Додати борошно, розтоплену кокосову олію, сироп агави або кленовий сироп, корицю і сіль. Все ретельно перемішати.
  3. Викласти тісто у маленькі силіконові формочки для тарталеток, ретельно притискаючи його до країв зворотною стороною ложки.
  4. Випікати в попередньо розігрітій до 160 °C духовці 1520 хвилин.
  5. У повністю остиглі тарталетки викласти трохи йогурту і ягід / фруктів за смаком.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.