Зважені та щасливі

Морквяне суфле: рецепт від Світлани Фус

Морквяне суфле це дуже смачно! Якщо ви і ваші діти люблять подібні десерти, тоді цей рецепт для вас. Дієтолог проєкту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус розповіла, як приготувати морквяне суфле, щоб воно вийшло повітряним, смачним і ароматним. Детальніше читайте у матеріалі.

морковный суфле

Інгредієнти:

  • Морква 1 кг
  • Пшеничне цільнозернове борошно 1,5 скл.
  • Улюблені сухофрукти 100 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Розпушувач 2 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Сода щіпка

Більше на тему: Як привчити дитину їсти овочі

десерт из моркови

Спосіб приготування:

  1. Моркву чистимо, миємо й обсушуємо, потім ріжемо невеликими шматочками.
  2. Викладаємо моркву у сотейник і заливаємо її водою, доводимо до кипіння і варимо близько 35 хвилин до м’якості.
  3. Потім воду зливаємо і розминаємо моркву товкачем до стану пюре або подрібнюємо блендером.
  4. Сухофрукти промити і залити окропом на 15 хвилин. Воду злити. Сухофрукти обсушити паперовим рушником. У чашу блендера помістити сухофрукти, яйця і подрібнити до стану пюре.
  5. Перекладаємо морквяне пюре у миску і додаємо борошно, яєчну суміш, розм’якшене вершкове масло, розпушувач, сіль і соду.
  6. Попередньо розігріваємо духовку до 180 градусів.
  7. Беремо глибоку форму для запікання і змащуємо її маслом. Потім гарненько збиваємо суміш і викладаємо її у форму для запікання. Якщо отримана маса буде дуже густою, можна додати сметану або йогурт.
  8. Ставимо форму у розігріту духовку і випікаємо суфле до готовності близько 1 години.

Більше на тему: Дієтичний торт на сніданок: рецепт від Альони Александрової

Готово!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.