Карпачо з буряка з міксом із сиру білих сортів: рецепт від Світлани Фус
Карпачо з буряка — одна з найпікантніших страв Італії. Дієтолог «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус знає, як приготувати смачну їжу без шкоди для здоров’я. Жінка поділилася своїм рецептом карпачо, який ви можете прочитати в нашому матеріалі.
Більше на тему: Ефективні дієти: топ-5
Складові:
- буряк запечений — 250 г
- сирний мікс із білих сортів — 100 г
- яблука, нарізані соломкою — 10 г
- салат мангольд — 10 г
- крес-салат — 1 г (для прикрашання)
- горіх кедровий
Соус:
- оливкова олія — 20 г
- бальзамік — 10 г
- соєвий соус — 10 г
Приготування:
- Буряк запекти в духовці.
- Потім нарізати буряк кружечками завтовшки 3—4 мм.
- Буряк відправити на тарілку, між кільцями викласти сирний мікс.
- Прикрасити мангольдом, крес-салатом, яблуками, кедровими горіхами.
- Змішати інгредієнти для соусу, збити вінчиком та полити соусом карпачо.
Більше на тему: Три лайфхаки, як рухатися більше
Нагадаємо, Світлана Фус стала дієтологом в дев’ятому сезоні проекту «Зважені та щасливі». Вона допомагатиме учасникам позбавлятися зайвої ваги та займеться їхнім харчуванням.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.