Дієтичні сирні маффіни від Євгена Злобіна
Євген Злобін – переможець четвертого сезону «МастерШеф» і випускник школи кулінарії «Le Cordon Bleu» в Парижі. Він сам виховує сина і любить готувати йому смачні та корисні страви. Євгенія запросили в проект «Зважені та щасливі» для того, щоб він навчив учасників готувати низькокалорійні і корисні солодощі.
Рецепт сирних маффинів від Евгений Злобіна:
Інгредієнти:
Сироп:
- Мед – 2 ст. л.
- Кип’ячена вода – 1 ст. л.
- Лимон – сік з 1 шт.
Тісто:
- Вівсяні пластівці – 150 г.
- Нежирний сир – 150 г.
- Ізюм – 50 г.
- Яйця – 3 шт.
- Розпушувач – 1 г.
Для прикраси:
- Яблуко, груша, лимонна цедра
Приготування:
- Із пластівців зробити борошно. Сир перетерти через сито, щоб вийшла кремова консистенція. Збити його з яйцями.
- Ізюм замочити в теплій воді, злити її і обсушити сухофрукти.
- Змішати сирну масу з іншими продуктами.
- Зробити сироп з меду, лимонного соку і води, трохи прогрівши продукти.
- Масу викласти у форми і випікати 15-20 хвилин у духовці при температурі 180-200 градусів.
- Спеціальним пристосуванням вирізати кружки з груші і яблука, прогріти їх у сиропі.
- Просочити готові маффіни сиропом і прикрасити кружечками груші, яблука і лимонною цедрою.
Детальний рецепт дієтичних сирних маффинов від переможця «МастерШеф-4» дізнайся в ВІДЕО:


Дякуємо!
Тепер редактори знають.