Східний салат – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгредієти:
Броколі – 100 г
Червоний і зелений болгарський перець – 70 г
Помідор – 70 г
Червона цибулина – 20 г
1 чайна ложка оливкової олії
Приготування:
1. Перці і помідори порізати великими шматочками.
2. Брокколі відварити на пару, остудити і порізати.
3. Цибулину нарізати тонкими півкільцями.
4. Рослинна олія змішати з соєвим соусом.
5. Всі овочі скласти в миску, заправити сумішшю рослинного масла і соєвого соусу.
При подачі на стіл, при необхідності підсолити.
Харчова та енергетична цінність:
Порція – 260 г
Білки – 4.2 г
Жири – 5.4 г
Вуглеводи – 13.5 г
Енергетична цінність – 120 ккал
* Примітка.
Рецепт може виглядати інакше. Наприклад, у вигляді таблиці, з розрахунком не так на порцію, а на 100 г страви. Це питання ми будемо вирішувати пізніше.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.