Зважені та щасливі

Сирно-мандаринова запіканка від Володимира Однорога

Настала зимова пора, а разом із нею на полицях магазину з’явилися цитрусові. Всіма улюблені мандарини асоціюються з домашнім затишком та смачними новорічними стравами. Учасник 2 сезону «Зважені та щасливі»  Володимир Однорог поділився дієтичним і смачним десертом із мандаринами, який чудово підійде до зимових вечорів.

мандариновая запеканка

Мандарин є досить низькокалорійним продуктом. У 100 г такого цитрусу в середньому міститься 33 ккал. Необхідні організму речовини, такі як калій, кальцій, магній, залізо, фосфор та натрій, також входять до складу цитрусу. Цей продукт не накопичує токсини, жири, вуглеводи, а тому ідеально підходить для дієтичного раціону харчування. У разі, якщо вже за декілька місяців холоду ви встигли втратити достатньо вітамінів та послабити свій імунітет, то мандарини відновлять баланс корисних бактерій в організмі.

мандариновая запеканка

Більше на тему: Десерти за 3 хвилини від Володимира Однорога

Як вживати цитрусові та куди їх додавати – знає Володимир Однорог. Спробуйте урізноманітнити свій раціон правильного харчування. Приготуйте сирну запіканку з мандаринами, яка точно не зашкодить вашій фігурі.

Складові:

  1. Знежирений сир – упаковка 250 г
  2. Яйце – 1 шт.
  3. Знежирена сметана – 1 ст. л.
  4. Ванільний цукор або фруктоза
  5. Мандарини
  6. Агар-агар для желе

мандариновая запеканка

Спосіб приготування:

  1. Змішайте всі складові, крім мандаринів. Викладіть суміш у форму і помістіть до духовки, розігрітої до 180°C на 15-20 хвилин;
  2. Після приготування, коли запіканка охолоне, викладіть очищені мандарини й залийте їх апельсиновим желе;
  3. Помістіть у холодильник до застигання.

«Фігурі не шкодить, а задоволення, як від шматка торта», написав Володимир.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.