Сирні кульки – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгредієнти:
Сир 0% – 120 г
Горіхи волоські – 20 г
Морква – 50 г
Редис – 30 г
Кріп – 15 г
Сіль, перець за смаком
Жовток – 15 г
Огірок – 50 г
Листя салату – 30 г
Приготування:
1. Морква і редис натерти на дрібній тертці, кріп дрібно порізати
2. горіхи подрібнити
3. Змішати сир з підготовленими овочами і горіхами
4. Посолити за смаком
5. З отриманої маси сформувати кульки
6. Викласти на листя салату, посипати подрібненим жовтком
7. Поруч викласти порізаний і очищений від шкірки огірок
Харчова та енергетична цінність:
Порція – 250 г
Білки – 26 г
Жири – 14 г
Вуглеводи – 9 г
Енергетична цінність – 263 ккал
Овочі до сирним кулькам можуть бути різні. Якщо використовувати жовток і зазначені овочі:
Білки – 4 г
Жири – 5 г
Вуглеводи – 3 г
Енергетична цінність -72 ккал
Енергетична цінність всього блюда – 335 ккал
Дякуємо!
Тепер редактори знають.