Томатний салат з авокадо – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгредієнти:
Помідори – 150 г.
Перець солодкий – 50 г
Авокадо – 1/4 шт.
Базилік (зелений або фіолетовий) – кілька гілочок
Лимонний сік -1 ст.л,
Оливкова олія – 1 ст.л. (за бажанням, авокадо жирний)
Сіль – за смаком
Приготування:
1. У підстави помідорів зробити маленький хрестоподібний надріз. Покласти помідори в миску і залити окропом. Залишити на 1-2 хвилини, після чого зняти шкірку з помідорів.
2. Базилік промити, обсушити і дрібно порубати.
3. Помідори, перець, авокадо і базилік порізати довільно.
4. Поєднати в салатнику, полити лимонним соком, (оливковою олією) і посолити.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.