Салат з куркою – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгредієнти:
Куряча грудка відварна – 80 г в готовому вигляді
Салата айсберг – 70 г
Огірок, порізаний кружальцями – 80 г
Зелень дрібно порізана – 10 г
Хліб цільно зерновий – 20 г (2 шматочки), порізаний маленькими кубиками
Для заправки:
Сік лимона -1 ч.л.
Прянощі за смаком
оливкова олія – 10 г
сіль або соєвий соус за смаком
У салат можна додати будь-які овочі за смаком
Харчова та енергетична цінність:
Порція – 260 г
Білки – 17.3 г
Жири – 12.8 г
Вуглеводи – 15 г
Енергетична цінність – 245.2 ккал
Дякуємо!
Тепер редактори знають.