Зважені та щасливі

Салат з авокадо – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Інгредієнти:

Салатні листя – 30 г

Редька дайкон – 30 г (редис), очищені і порізані соломкою

Авокадо, нарізаний скибочками – 40 г

Морква, очищена і нарізана соломкою – 30 г

Зелений горошок (заморожений – злегка відварити або залити окропом) – 40 г

Зерна кунжуту -1чайная ложка
Для заправки:

1 столова ложка оливкової олії

1 чайна ложка соку лимона

  Харчова та енергетична цінність:

Порція – 170 г

Білки – 3.3 г

Жири – 7.7 г

Вуглеводи – 8.5 г

Енергетична цінність – 117 ккал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.