Зважені та щасливі

Перець фарширований овочами та куркою – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Інгредієнти:

Перець болгарський – 1 шт.

Морква – 1 шт.

Корінь селери – 1 шт.

Лук порей – 1 шт.

Помідори – 1 шт.

Зелень за смаком

Курка (без шкури) – по 40 г в кожен перець

Оливкова олія – 15 г

Сіль, приправи – за смаком

Овочі беремо довільно (можна в рівних пропорціях), так, щоб з’єднавши з куркою можна було заповнити перець
Приготування:

1.Почіщенний перець опускаємо на кілька хвилин у киплячу воду, і кладемо остигати

2.Овощі ріжемо (морква, селера і цибулю) тушкуємо на оливковій олії до готовності

3.Форміруем фарш – з’єднуємо порізану курку, овочі, додаємо сіль і приправи.

4.Фаршіруем перець, кладемо його в ємність з кришкою, наливаємо трохи води і млоїмо в духовці, до готовності.

 

 Харчова та енергетична цінність:

Порція – 150 г

Білки – 10.7 г

Жири – 4.7 г

Вуглеводи – 4.1 г

Енергетична цінність – 102 ккал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.