Перець фарширований овочами та куркою – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгредієнти:
Перець болгарський – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Корінь селери – 1 шт.
Лук порей – 1 шт.
Помідори – 1 шт.
Зелень за смаком
Курка (без шкури) – по 40 г в кожен перець
Оливкова олія – 15 г
Сіль, приправи – за смаком
Овочі беремо довільно (можна в рівних пропорціях), так, щоб з’єднавши з куркою можна було заповнити перець
Приготування:
1.Почіщенний перець опускаємо на кілька хвилин у киплячу воду, і кладемо остигати
2.Овощі ріжемо (морква, селера і цибулю) тушкуємо на оливковій олії до готовності
3.Форміруем фарш – з’єднуємо порізану курку, овочі, додаємо сіль і приправи.
4.Фаршіруем перець, кладемо його в ємність з кришкою, наливаємо трохи води і млоїмо в духовці, до готовності.
Харчова та енергетична цінність:
Порція – 150 г
Білки – 10.7 г
Жири – 4.7 г
Вуглеводи – 4.1 г
Енергетична цінність – 102 ккал
Дякуємо!
Тепер редактори знають.