Лаваш з паровою капустою броколі – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгредієнти:
Печериці – 50 г
Броколі – 120 г
Лук порей – 30 (використовувати білу частину)
Сир до 20% – 30 г
листочки базиліку
Тонкий лаваш – 50 г
Оливкова олія – 5 г
Сіль і приправи за смаком
Приготування:
1. Печериці згасити разом з луком на оливковій олії до повної готовності.
2. Брокколі розділити на суцвіття і зварити на пару.
3. Коли стане м’якою, викласти брокколі в печериці, перемішати, підсолити, додати спеції і приправи за смаком. Остудити. Додати базилік і сир.
4.Завернуть начинку в лаваш. Запікати 8-10 хв в добре розігрітій духовці.
Можна зробити гарячі бутерброди, використовуючи цільно зерновий хліб. Або таку начинку використовувати до гречані млинці.
Харчова та енегретіческая цінність:
Порція – 280 г
Білки – 10.9 г
Жири – 8.8 г
Вуглеводи – 19.4 г
Енергетична цінність – 200 ккал
Дякуємо!
Тепер редактори знають.