Куряче філе з грибами у фользі – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгредієнти:
Курка (філе) – 100г
Олія оливкова – 5 г
Оливкова олія (для соусу) – 5г
Печериці (свіжі) – 40г
Печериці (для соусу) – 40г
Помідор – 50 г
Томатний сік (для соусу) – 50 мл
Вино біле – 1 ст.л.
Цибуля ріпчаста – 30 г
Зелень, сіль – до смаку.
Приготування:
Для соусу:
1.Лук і печериці подрібніть і пасерувати в олії 5-6 хвилин.
2. Влити вино, додати томатний сік, сіль, подрібнену зелень і тушкувати 10-15 хвилин.
Для філе:
1 .. Філе злегка відбити, посолити.
2.Ліст фольги змастити маслом і зігнути навпіл. На одну половину налити шар соусу, на нього – філе, подрібнені шампіньйони, зверху налитий ще шар соусу.
3.Накрить другою половинкою фольги, краї загорнути, покласти конверт з куркою на решітку і запікати в духовці протягом 15 – 20 хвилин.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.