Французький салат з грибами – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгдедіенти:
Буряк звичайна – 100 г
Грейпфрут – ½ шт
Козячий сир (можна замінити фетою) – 40 г
Горіхи волоські (фісташки) – 30 г
Салатний не гострий лук – 20 г
Салатні листя для прикраси;
Для салатної заправки:
Сік грейпфрута – 1 ст.л.
Оливкова олія – 1 ст.л.
Соєвий соус – 1 ст. л ..
Приготування:
1. Буряк запекти в духовці.
2. Порізати на маленькі квадратики.
3. Часточки грейпфрута очистити від плівок, порізати на квадратики.
4. Те саме з козячим сиром і горіхами.
5. Цибулю дрібно порізати півкільцями, і обдати окропом.
6. Салат викласти на салатні листя, полити заправкою
Дякуємо!
Тепер редактори знають.