Фаршировані гриби – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгредієнти:
Рис басматі – 100 г
Перець болгарський -50 г
Помідор – 50 г
Цибуля – 30 г
Оливкова олія – 1 ст.л.
Кріп свіжий (дрібно нарізану) – 1 ст.л.
Гриби свіжі – 10 шт
Хмелі-сунелі (за смаком) – щіпку
Сіль – за смаком
Перець мелений – щіпку
Приготування:
1. Рис відварити.
2. Перець, помідори і цибулю порубати кубиками, дрібними, згасити. Додати зелень і хмелі-сунелі, рис, сіль, перець.
3. Капелюшки грибів наповнити фаршем, покласти на сковороду, накрити фольгою. Готувати в духовці 15-20 хвилин, при 180С
Дякуємо!
Тепер редактори знають.