PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Колумбійський брауні: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

13.08.2021

Колумбійський брауні з вареним згущеним молоком –  легкий у приготуванні і надзвичайно смачний десерт. Секрет приготування неперевершеного колумбійського брауні нам відкрив суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво. Детальніше читайте в матеріалі.

брауни рецепт

Більше на тему: Креп-сюзетт: рецепт млинців від Ектора Хіменеса-Браво

Інгредієнти:

  • вершкове масло кімнатної температури – 225 г
  • чорний шоколад – 4 плитки по 85 г
  • молочний шоколад – 2 плитки по 85 г 
  • цукор – 300 г
  • ваніль – 1/4 ч. л. 
  • великі курячі яйця – 4 шт.
  • борошно – 150 г 
  • сіль – 1/2 ч. л.
  • варене згущене молоко – 400 г
  • ягоди для презентації

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 175 градусів.
  2. Помістіть масло і чорний шоколад у велику важку каструлю і розтопіть на повільному вогні.
  3. У мисці збийте яйця з цукром та ванільним екстрактом.
  4. Додайте яєчну суміш у шоколад і добре збийте.
  5. Додайте борошно і сіль. Збийте. Потім додайте молочний шоколад, покришений на дрібні шматочки. Збийте знову. 
  6. Помістіть половину суміші у форму для випікання, змащену маслом. Розподіліть варену згущенку по суміші. Вилийте залишики тіста поверх згущеного молока.
  7. Випікайте 30―40 хвилин, або поки зубочистка не виходитиме майже сухою.
  8. Дайте охолонути і поріжте. Подавайте з ягодами.

Більше на тему: Торт-морозиво OREO: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Читайте нас також у Viber та Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: