PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 9 випуск: цвітна капуста генерала Цо

13.11.2019

У 9 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов Іраклі Макацарія, відомий український тренер проєкту «Зважені та щасливі»-9 і завидний холостяк. Іраклі ненавидить цвітну капусту всією душею. Тому Ектор знайшов рецепт цвітної капусти генерала Цо, який обов’язково сподобається гостю. Читайте в матеріалі.

цветная капуста

Цвітна капуста генерала Цо

  • Цвітна капуста – 1 головка
  • Вода – 125 мл
  • Соєвий соус світлий- 2 ст. л.
  • Соєвий соус темний – 2 ст. л.
  • Яблучний оцет – 2 ст. л.
  • Соус китайський – 2 ч. л.
  • Устричний соус – 10 мл
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Крохмаль – 2 ст. л.
  • Перець чилі – 5 г
  • Арахіс – 30 г
  • Борошно – 30 г
  • Рослинна олія – ​​для смаження
  • Імбир, корінь – 10 г
  • Часник – 10 г

Приготування:

  1. Розділити капусту на маленькі частини руками.
  2. У духовці підсмажити арахіс.
  3. Зробити кляр з води, крохмалю та борошна. Обваляти в ньому капусту і відразу обсмажити її у фритюрі.
  4. Для соусу змішати: оцет звичайний, оцет китайський, темний і світлий соєвий соус, устричний соус та цукор. Затягнути його крохмалем.
  5. На сковорідці підсмажити імбир, часник і перець чилі. Додати до них цвітну капусту, залити все соусом і обсмажувати, поки страва не стане приємного темно-золотистого кольору.
  6. Викласти на тарілку і прикрасити арахісом.

Страва готова! Смачного!

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: