PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 4 випуск: рецепт сорбета з кінзи і лайма від Ектора Хіменес-Браво

06.10.2019

В 4 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов відомий лікар программи «Я соромлюсь свого тіла» і телеведучий Валерій Ославський. Так як він не любить кінзу, то Ектор Хіменес-Браво вирішив приготувати сорбет, який повинен сподобатися найвідомішому лікарю України. Рецепт сорбета з кінзи і лайма – рецепт в матеріалі.

сорбет из лайма и кинзы

Сорбет із кінзи та лайму

Складові:

  • Кінза – 50 г
  • Фреш лайму – 100 мл
  • Цукровий сироп – 300 мл
  • Грецький йогурт – 800 мл

Приготування:

  1. Порізати лайми і видавити з них сік.
  2. Додати до нього цукровий сироп і кінзу. Перебити все блендером, поступово додаючи йогурт.
  3. Покласти суміш в морозивницю на 30 хвилин або в морозилку на 1,5 години, помішуючи кожні півгодини.
  4. Викласти кульки сорбета в посудину, прикрасити сезонними ягодами і цукровою пудрою.

Готово! Смачного!

Video: «Прокинься з Ектором» 4 випуск: рецепт сорбета з кінзи і лайма від Ектора Хіменес-Браво

4 випуск Прокинься з Ектором до Ектора Хіменес-Браво прийшов Валерій Ославський. Рецепт сорбета з кінзи і лайма - в матеріалі

Більше на тему: «Прокинься з Ектором»: гарбузовий чизкейк за рецептом Ектора Хіменес-Браво

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: