PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 4 випуск: рецепт крем-супу з кінзи від Ектора Хіменес-Браво

06.10.2019

В 4 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов відомий лікар программи «Я соромлюся свого тіла» і телеведучий Валерій Ославський. Він зізнався, що з дитинства ненавидить кінзу і всі страви з неї. Ектор Хіменес-Браво придумав такі страви з кінзи, які точно здивують Валерія. Першим став крем-суп з кінзи – рецепт в матеріалі.

крем суп из кинзы

Крем-суп з кінзи

Складові:

  • Картопля – 300 г
  • Кінза – 400 г
  • Шпинат – 200 г
  • Часник – 20 г
  • Цибуля – 100 г
  • Вершки – 200 мл
  • Курячий бульйон – 500 мл
  • Яйце – 1 шт
  • Сіль
  • Чорний перець

Приготування:

  1. Нарізати картоплю тонкими слайсами, підсмажити її на маслі і відкласти. На цій же сковорідці підсмажити цибулю і часник. Додати до них картоплю, курячий бульйон і протушкувати на повільному вогні.
  2. Бланшувати кінзу і шпинат, після чого перемолоти її разом з іншими інгредієнтами в блендері.
  3. Довести до смаку в сотейнику, додавши вершки, сіль і перець.
  4. Прикрасити блюдо яйцем пашот.

Готово! Смачного!

Video: «Прокинься з Ектором» 4 випуск: рецепт крем-супу з кінзи від Ектора Хіменес-Браво

Крем-суп з кінзи від Ектора Хіменес-Браво і Валерія Ославського. Рецепт крем-супу з кінзи в шоу Прокинься з Ектором на СТБ від 06.10.19

Більше на тему: «Прокинься з Ектором»: гарбузовий суп за рецептом Ектора Хіменес-Браво

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: