PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 3 випуск: рецепт фалафелю з вівсянки і нуту

29.09.2019

У 3 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшла відомий тренер і тепер уже ведуча 9 сезону «Зважені та щасливі» Аніта Луценко. Уявіть здивування Ектора, коли дівчина зізналася, що не любить вівсянку. Тому він вирішив приготувати для Аніти страви з вівсянки, які їй точно сподобаються. Першим став фалафель з вівсянки і нуту – рецепт в матеріалі.

фалафель из овсянки

Фалафель з вівсянки і нуту

Складові:

  • Нут – 320 г
  • Вівсянка – 320 г
  • Петрушка – 50 г
  • Часник – 50 г
  • Кінза – 50 г
  • Цибуля – 170 г
  • Лимонний сік – 10 мл
  • Зіра – 10 мл
  • Тахіні – 50 г
  • Сіль
  • Чорний перець

Приготування:

  1. У м’ясорубці перемолоти весь нут, який попередньо був замочений. До нього додати через м’ясорубку петрушку, кінзу, часник, цибулю і сіль з перцем. Всю масу ретельно перемішати.
  2. Додати в масу пластівці вівсянки і знову перемішати. Сформувати кульки і посмажити їх 10 секунд у фритюрі.
  3. Для соусу потрібно змішати тахіні з лимонним соком і додати трохи петрушки.

Готово! Смачного!

Video: «Прокинься з Ектором» 3 випуск: рецепт фалафелю з вівсянки і нуту

3 випуск Прокинься з Ектором з Анітою Луценко і стравами з вівсянки. Рецепт фалафеля з вівсянки і нуту від Ектора Хіменес Браво в матеріалі

Більше на тему: «Прокинься з Ектором» 3 випуск: рецепт вівсяно-шоколадного кейку

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: