PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 2 выпуск: рецепт японського панкейку окономіякі з морепродуктами

22.09.2019

У 2 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшла відома українська актриса Слава Красовська. Разом з Ектором вони приготували японський панкейк з морепродуктами і капустою, адже саме її так не любить дівчина. Чи зможе шеф змінити думку «балуваної Галі»? Рецепт японського панкейку з морепродуктами і капустою дивіться в матеріалі.

Прокинься з Ектором

Японський панкейк з морепродуктами від Ектора Хіменес-Браво

Інгредієнти:

  • Капуста – 500 г
  • Борошно – 120 г
  • Крохмаль – 120 г
  • Бейбі-кальмар – 50 г
  • Бейбі-восьминіг – 50 г
  • Стружка тунця – 10 г
  • Соєвий соус – 10 мл
  • Кунжутна олія – 5 мл
  • Яйця – 4 шт.
  • Сіль – 1/4 ст. ложки

Для кунжутного майонезу:

  • Жовтки – 2 шт
  • Соняшникова олія – ​​30 мл
  • Часник – 5 г
  • Кунжутна олія – 20 мл
  • Сіль
  • Цукор

Більше на тему: «Прокинься з Ектором» 2 випуск: спрінг-роли з капустою для Слави Красовської

Приготування:

  1. Зробити рідке тісто з борошна, крохмалю, яйця, кунжутної олії і води.
  2. До рідкого тіста додати порізані морепродукти і капусту. Викласти масу в круглу форму і відправити на прогріту сковорідку. Просмажити панкейки з двох сторін на соняшниковій олії до золотистого кольору.
  3. Приготувати кунжутний майонез за допомогою блендера, полити ним зверху і прикрасити все стружкою тунця.

Готово! Смачного!

Video: «Прокинься з Ектором» 2 выпуск: рецепт японського панкейку окономіякі з морепродуктами

2 випуск Прокинься з Ектором зі Славою Красовською і стравами з капусти. Рецепт японського панкейка з морепродуктами і капустою від Ектора Хіменес-Браво в матеріалі

Більше на тему: «Прокинься з Ектором» 2 випуск: рецепт капусти стир-фрай зі скляною локшиною

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: