PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Печеня з чорносливом від Юрія Ковриженка

12.06.2019

Існує безліч варіантів приготування печені. Неймовірно смачна печеня з чорносливом від ведучого  «Страва честі» Юрія Ковриженка не залишить вас байдужими. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.

Більше на тему: Биточки з бичків від Юрія Ковриженка

Жаркое с черносливом рецепт

Інгредієнти:

  • Яловичина — 800 г
  • Смалець — 6 ст. л.
  • Томатне пюре або паста — 4 ст. л.
  • Часник — 5 зубчиків
  • Чорнослив — 200 г
  • Морква — 300 г
  • Цибуля — 300 г
  • Картопля – 500 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Коріандр мелений — за смаком
  • Лавровий лист — 2 шт.

Спосіб приготування:

  1. Розрізаємо м’ясо на шматки по 50-70 г кожен, солимо, перчимо, обсмажуємо на смальці до рум’яної скоринки, але щоб в середині воно залишилося сирим. Кладемо м’ясо в сотейник, заливаємо водою так, щоб вона покрила м’ясо, додайте мелений коріандр і лавровий лист. Тушкуємо до готовності 1-1,5 години на повільному вогні під закритою кришкою.
  2. Дрібно ріжемо цибулю і моркву, часник видавлюємо через часничницю. Обсмажуємо на смальці який залишився від смаження м’яса.
  3. Картоплю ріжемо кубиком за розміром шматочків м’яса.
  4. Додаємо до тушкованого м’яса зажарку з цибулі, моркви і часнику, сиру картоплю кубиком, промитий чорнослив, перемішуємо і продовжуємо тушкувати до готовності.
  5. В кінці додаємо томатне пюре, сіль і перець за смаком, даємо протушкувати ще 15 хвилин.

Більше на тему: Трикутні деруни: рецепт від «Страва честі»

Смачного!

Читайте більше цікавих новин в Viber и Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: