PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Вівсяно-морквяне печиво: рецепт від «Страва честі»

22.05.2019

Вівсяно-морквяне печиво — пряне, з хрусткою скоринкою і м’яке всередині. Не бійтеся моркви — вона тільки надає соковитість і ароматність печінкою. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.

Більше на тему: Секрети приготування смачного борщу від Юрія Ковриженка

Овсяно-морковное печенье

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне — 300-400 г
  • Яйце куряче — 1 шт.
  • Морква велика — 1 шт.
  • Вівсяні пластівці — 1,5 стак.
  • Розпушувач тіста — 1 ч. л.
  • Сіль — 1,5 ч. л.
  • Кориця — 1,5 ч. л.
  • Горіх мускатний — 0,5 ч. л.
  • Цукор — 100 г
  • Олія — 3-4 ст. л.

За смаком можна додати: 

  • Кокосову стружку
  • Горіхи
  • Сухофрукти

Спосіб приготування:

  1. Змішайте борошно, корицю, мускатний горіх, сіль і розпушувач для тіста. Додайте натерту моркву на дрібній тертці. Ретельно перемішайте.
  2. Окремо змішайте масло і цукор. Додайте збите яйце і перемішайте.
  3. З’єднайте всі отримані суміші перемішавши між собою. Додайте вівсяні пластівці, і, за бажанням, сухофрукти, кокосову стружку або горіхи. Знову перемішайте.
  4. На застелене пергаментом деко обережно столовою ложкою викладіть отриману суміш.
  5. Випікайте в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці 10-15 хвилин. Край печива повиннен бути золотистого кольору. Дайте охолонути.

Більше на тему: Млинці з сиром і зеленню: рецепт від «Страва честі»

Смачного!

Читайте більше цікавих новин в Viber и Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: