Грисині: рецепт від «Страва честі»
01.05.2019
Грисині або хлібні палички — традиційне італійське блюдо, яке випікається швидко і не вимагає додаткового бродіння тесту. Читайте покроковий рецепт приготування гриссини в нашому матеріалі від «Страва честі».
Більше на тему: Швидкі пампушки до борщу: рецепт від «Страва честі»

Інгредієнти:
- Борошно — 350 г
- Сухі дріжджі — 10 г
- Холодна вода — 250 мл
- Оливкова олія — 60 г
- Цукор — 10 г
- Сіль — 5 г
- Приправа за смаком
Спосіб приготування:
- Просійте через сито борошно, щоб наповнити тісто киснем.
- Розчиніть у воді цукор і дріжджі. Додайте борошно та замісіть тісто.
- Додайте приправи за смаком, сіль і оливкове масло, знову замісити. Накрийте вологим рушником і залиште на 30 хвилин.
- Розділіть тісто приблизно на 30 маленьких шматочків і дайте постояти 10-15 хвилин.
- Змастіть пергамент маслом, з кожної кульки розкочуйте руками довгі джгути викладаючи їх на пергамент. Дайте тесту відпочити протягом 30 хвилин.
- Піднялися хлібні палички змастіть окропом. Посипте кунжутом або сіллю за смаком.
- Випікайте протягом 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Більше на тему: Віденські вафлі: рецепт від «Страва честі»
Смачного!