PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Кабачкові укропники з соусом зі щавлю від Юрія Ковриженка

11.04.2019

Кабачок універсальний овоч, з якого можна приготувати смачні, корисні та прості страви. Як приготувати смачні кабачкові оладки? Ведучий програми «Страва честі» Юрій Ковриженко поділився ексклюзивним рецептом кабачкових укропників з соусом зі щавлю. Читайте покроковий рецепт приготування кабачкових оладок з кропом в нашому матеріалі.

Більше на тему: Секрети приготування смачного борщу від Юрія Ковриженка

Кабачковые укропники с соусом из щавеля от Юрия Ковриженко

Страва честі – дивіться онлайн 1 випуск

Інгредієнти:

  • Кабачки — 1,5 кг
  • Яйца —  3 шт.
  • Борошно пшеничне —  5 ст. л.
  • Кріп —  100 г
  • Щавель — 500 г
  • Сметана — 500 г
  • Олія — 100 г
  • Сіль, перець — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Кабачки натерти, кріп нарізати дрібно і змішати з кабачками, додати яйця борошно, сіль, перець. Все ретельно вимішати. Віджати зайву вологу через сито.
  2. Сформувати оладки і обсмажити на олії до золотистого кольору.
  3. Щавель промити, опустити в окріп на 5 хвилин і перекласти в дуже холодну воду, щоб не втратив колір. Збити в блендері зі сметаною, додати сіль і перець за смаком. Соус готовий!

Більше на тему: Ведучий «Страва честі» Юрій Ковриженко показав як створює кулінарні шедеври

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: