Кабачкові укропники з соусом зі щавлю від Юрія Ковриженка
Кабачок — універсальний овоч, з якого можна приготувати смачні, корисні та прості страви. Як приготувати смачні кабачкові оладки? Ведучий програми «Страва честі» Юрій Ковриженко поділився ексклюзивним рецептом кабачкових укропників з соусом зі щавлю. Читайте покроковий рецепт приготування кабачкових оладок з кропом в нашому матеріалі.
Більше на тему: Секрети приготування смачного борщу від Юрія Ковриженка

Страва честі – дивіться онлайн 1 випуск
Інгредієнти:
- Кабачки — 1,5 кг
- Яйца — 3 шт.
- Борошно пшеничне — 5 ст. л.
- Кріп — 100 г
- Щавель — 500 г
- Сметана — 500 г
- Олія — 100 г
- Сіль, перець — за смаком
Спосіб приготування:
- Кабачки натерти, кріп нарізати дрібно і змішати з кабачками, додати яйця борошно, сіль, перець. Все ретельно вимішати. Віджати зайву вологу через сито.
- Сформувати оладки і обсмажити на олії до золотистого кольору.
- Щавель промити, опустити в окріп на 5 хвилин і перекласти в дуже холодну воду, щоб не втратив колір. Збити в блендері зі сметаною, додати сіль і перець за смаком. Соус готовий!
Більше на тему: Ведучий «Страва честі» Юрій Ковриженко показав як створює кулінарні шедеври
Смачного!