PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Пастернак з часником від Юрія Ковриженка

31.03.2019

Що можна приготувати з пастернаку? Пастернак повноцінна овочева страва, при цьому корисна і смачна. Його можна подавати як гарнір до м’яса, риби або як самостійну страву. Читайте покроковий рецепт приготування пастернаку з часником від ведучого «Страва честі» Юрія Ковриженко в нашому матеріалі.

Більше на тему: Кабачкові укропники з соусом зі щавлю від Юрія Ковриженка

Пастернак с чесноком от Юрия Ковриженко

Інгредієнти:

  • Пастернак корінь — 1 кг.
  • Вершкове масло — 100 гр.
  • Часник великий — 15 шт.
  • Чабрець — 15 гр.
  • Вершки — 200 гр.
  • Сіль — 1 кг.
  • Чорний перець — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Пастернак помити і запекти в солі на 190 градусах 30 хвилин, почистити і порізати на шматочки, змішати з вершковим маслом.
  2. Часник запекти на 160 градусах, очистити від лушпиння. Збити в блендері з вершками на великій швидкості.
  3. Чебрець почистити і додати в соус з часнику і вершків, додати сіль та перець за смаком, прогріти в каструлі.

Більше на тему: Секрети приготування смачного борщу від Юрія Ковриженка

Смачного!

Читайте більше цікавих новин в Viber и Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: