Пастернак з часником від Юрія Ковриженка
31.03.2019
Що можна приготувати з пастернаку? Пастернак — повноцінна овочева страва, при цьому корисна і смачна. Його можна подавати як гарнір до м’яса, риби або як самостійну страву. Читайте покроковий рецепт приготування пастернаку з часником від ведучого «Страва честі» Юрія Ковриженко в нашому матеріалі.
Більше на тему: Кабачкові укропники з соусом зі щавлю від Юрія Ковриженка

Інгредієнти:
- Пастернак корінь — 1 кг.
- Вершкове масло — 100 гр.
- Часник великий — 15 шт.
- Чабрець — 15 гр.
- Вершки — 200 гр.
- Сіль — 1 кг.
- Чорний перець — за смаком
Спосіб приготування:
- Пастернак помити і запекти в солі на 190 градусах 30 хвилин, почистити і порізати на шматочки, змішати з вершковим маслом.
- Часник запекти на 160 градусах, очистити від лушпиння. Збити в блендері з вершками на великій швидкості.
- Чебрець почистити і додати в соус з часнику і вершків, додати сіль та перець за смаком, прогріти в каструлі.
Більше на тему: Секрети приготування смачного борщу від Юрія Ковриженка
Смачного!