Секрети приготування смачного борщу від Юрія Ковриженка
Борщ — улюблена страва українців. Ведучий «Страва честі» Юрій Ковриженко поділився секретами шеф-кухарів, як зробити цю страву неймовірно насиченою та смачною. Читайте далі.
Більше на тему: Картопля по-селянськи: рецепт від «Страва честі»

Ведучий Юрій Ковриженко в списку улюблених страв завжди на першому місці називає борщ:
«Я обожнюю цю страву, іноді мені здається, що вона тече у моїх венах замість крові».
Більше на тему: Мазурики: рецепт от «Страва честі»
Декілька секретів від шеф-кухаря проекту «Страва честі», які зроблять його неймовірно насиченим і смачним:
- Спеції. Юрій завжди додає мелений коріандр і дрібку пудру імбиру. Вони надають аромат.
- Зажарку з буряка, моркви і цибулі перемішуємо з томатною пастою або випареними томатами. Запікаємо в духовці 30 хвилин при температурі 190 градусів.
- Додайте під час приготування половинку тертого зеленого яблука. Це зробить смак більш насиченим.
Смачного!