Софріто: рецепт закуски від Ектора Хіменеса-Браво
Софріто — це найкраща літня закуска іспанської та португальської кухні. Зазвичай це ароматні інгредієнти, нарізані дрібними шматочками, обсмажені або тушковані в рослинній олії. Рецепт софріто від судді шоу «МастерШеф» Ектора Хіменеса-Браво добре підійде до вашого улюбленого сиру, риби або качки. Беріть полуницю та мерщій готувати разом із професіоналом!

Інгредієнти:
- Цибуля червона — 50 г
- Фенхель — 70 г
- Полуниця — 300 г
- Чорний перець — 7 г
- Оливкова олія — 70 г
- Моцарела — 125 г
- Вершки 30% — 35 г
Спосіб приготування:
- Моцареллу нарізаємо соломкою. Вершки нагріваємо до 60 градусів, додаємо моцарелу і прибираємо на годину відпочивати.
- Червону цибулю і фенхель нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо в великій кількості оливкової олії.
- Додаємо насіння соняшнику.
- Коли овочі підсмажилися додаємо м’яту руками полуницю, сіль і чорний перець.
- Тушкуємо 5 хвилин на середньому вогні.
- На тарілку виливаємо наш софріто, зверху додаємо страчателлу, сіль і перець, прикрашаємо зеленню фенхеля.
Смачного!
