Булочки для бургерів: рецепт від Тані Куриленко
Учасниця «МастерШеф» Таня Куриленко на своєму Telegram-каналі опублікувала рецепт ароматних булочок для бургерів. Таня зазначила, що для начинки використовувала біфштекс із яловичини, салат айсберг, помідори, червону цибулю, огірки, плавлений сир та апельсиново-медову гірчицю. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт булочок для бургерів від Тані Куриленко.

Інгредієнти:
- молоко – 300 мл
- дріжджі сухі – 10 г
- цукор – 30 г
- сіль – 3 г
- вершкове масло – 25 г
- борошно – 500 г
- кунжут – за смаком
Читайте також: Яблучний пиріг: рецепт від Марічки Яківчук
Спосіб приготування:
- Молоко підігрійте до температури 36–37 °C.
- Змішайте всі сухі інгредієнти, додайте молоко та розтоплене вершкове масло. Добре вимісіть та дайте відпочити 30 хвилин.
- Сформуйте майбутні булочки.
- Змішайте воду та молоко в пропорції 1:1 та збризніть сумішшю булочки. Дайте відпочити ще 15 хвилин.
- Ще раз збризніть булочки молочною сумішшю та поставте в духовку, розігріту до 200 °C, на 20 хвилин.
Читайте також: Кіш: рецепт від Мирослави Стандратюк
