Курка з ананасами на грилі: рецепт від Геворга Галстяна
Травневі свята традиційно відкривають сезон пікніків та барбекю. Разом із тим все актуальнішими стають рецепти маринадів для м’яса. Учасник «МастерШеф» Геворг Галстян знає про м’ясо все — і це не дивно, адже хлопець за національністю вірмен! Геворг поділився з нами рецептом своєї фірмової курки з ананасами на грилі, яку ви з легкістю зможете приготувати на природі.

Інгредієнти:
- куряче філе — 6 шт.
- консервовані ананаси — 750 мл
- вершки — 200 мл
- оливкова олія — 3 ст. л.
- паприка — 1 ч. л.
- імбир — 1 ч. л.
- карі — 1/2 ч. л.
- сіль — за смаком
Читайте також: Медальйони з гранатово-вишневим соусом: рецепт від Ярослава Гринчука
Спосіб приготування:
- Приготуйте маринад: масло змішайте із паприкою, імбиром та сіллю.
- Філе курки змастіть маринадом, витримайте у холодильнику 2—3 години.
- Обсмажте замариноване філе на грилі до готовності.
- Шість кілець ананаса обсмажте на грилі.
- Приготуйте соус: решту ананасів дрібно наріжте, з’єднайте з вершками, додайте сіль, карі та все збийте у блендері.
- Покладіть на блюдо кільця ананаса, а зверху на них — куряче філе. Полийте соусом та прикрасьте зеленню.
Читайте також: Геворг Галстян: «МастерШеф» надихнув мене на відкриття ресторану
