МастерШеф

Курка з ананасами на грилі: рецепт від Геворга Галстяна

Травневі свята традиційно відкривають сезон пікніків та барбекю. Разом із тим все актуальнішими стають рецепти маринадів для м’яса. Учасник «МастерШеф» Геворг Галстян знає про м’ясо все — і це не дивно, адже хлопець за національністю вірмен! Геворг поділився з нами рецептом своєї фірмової курки з ананасами на грилі, яку ви з легкістю зможете приготувати на природі.

курица с ананасами

Інгредієнти:

  • куряче філе — 6 шт.
  • консервовані ананаси — 750 мл
  • вершки — 200 мл
  • оливкова олія — ​​3 ст. л.
  • паприка — 1 ч. л.
  • імбир — 1 ч. л.
  • карі — 1/2 ч. л.
  • сіль — за смаком

Читайте також: Медальйони з гранатово-вишневим соусом: рецепт від Ярослава Гринчука

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте маринад: масло змішайте із паприкою, імбиром та сіллю.
  2. Філе курки змастіть маринадом, витримайте у холодильнику 2—3 години.
  3. Обсмажте замариноване філе на грилі до готовності.
  4. Шість кілець ананаса обсмажте на грилі.
  5. Приготуйте соус: решту ананасів дрібно наріжте, з’єднайте з вершками, додайте сіль, карі та все збийте у блендері.
  6. Покладіть на блюдо кільця ананаса, а зверху на них — куряче філе. Полийте соусом та прикрасьте зеленню.

Читайте також: Геворг Галстян: «МастерШеф» надихнув мене на відкриття ресторану

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: