«Миска Будди» з гарбузом: рецепт від Мирослави Ульяніної
Ведуча нового сезону «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна слідкує за своїм раціоном. Ретельний підбір продуктів, їх поєднання та широкий спектр смаків — у цьому ведуча гуру. Тому ми вирішили відкрити гарбузовий тиждень від Мирослави Ульяніної зі щоденними варіаціями страв з цього плода.
Перша страва із гарбуза, яку пропонує ведуча, — це «Миска Будди». Ця страва є легкою у приготуванні, поживною, смачною, а головне — вимагає мінімальних зусиль.
Більше на тему: Правила приготування смузі від Мирослави Ульяніної
Комбінація текстур, смаків та кольорів — неперевершена. Мирослава Ульяніна любить робити «Миску Будди» настільки яскравою, наскільки це можливо.
Інгредієнти:
Зелень :
- Шпинат
- Рукола
Овочі (сирі або ледь приготовані на грилі):
- Гарбуз на грилі (порізаний великими шматками)
- Сирий буряк (нарізаний тонкими слайсами або соломкою)
- Цукіні
- Капуста броколі (на пару, ледь відварена до стану аль-денте)
- Сира морква
- Сирий солодкий перець
- Редька
- Брюссельська капуста
Вуглеводи:
- Кіноа (можна замінити на коричневий нешліфований рис, відварене просо, амарант, ячмінь)
Білки:
- Соєвий сир тофу
- Відварена сочевиця
- Квасоля або нут (їх можна лишити у цілому вигляді, а можна збити у бленлері до вигляду мусу, додати трохи лимонного соку)
Здорові жири:
- Горіхи (кеш’ю, пекан, мигдаль, фісташки — обирайте улюблені)
- Насіння соняха
- Насіння гарбуза
- Оливки
Спосіб приготування:
- Усі інгредієнти викладаємо в глибоку миску
- Поливаємо тахіні (кунжутною пастою)
- Посипаємо горішками та насінням
- Насолоджуємося!
Більше на тему: Рецепт корисної пасти від Мирослави Ульяніної
Дякуємо!
Тепер редактори знають.