Зважені та щасливі

Правила приготування смузі від Мирослави Ульяніної

Ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 та королева смузі Мирослава Ульяніна — висвітлює тему важливості раннього прийому смузі. Багатоманітність різних рецептів обумовлює потребу в їхньому упорядкуванні на кожен день. Переваги та умови приготування здорового та мультивітамінного сніданку читайте в матеріалі.

Дивитися онлайн: Зважені та щасливі 8 сезон 3 випуск

Мирослава Ульяніна продовжує активно вести в Instagram свій блог здорового харчування та способу життя. Тема смачних і поживних смузі не полишає провідних позицій серед читачів. Перевага таких напоїв у тому, що вони легкі у приготуванні та містять велику кількість вітамінів. Вживання цього продукту дає велику кількість енергії та налаштовує організм на правильне функціонування протягом дня.

Більше на тему: Рецепт ранкового смузі від Мирослави Ульяніної

Мирослава Ульяніна

До переваг, про які зазначає ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна, належать:

  1. Смузі забезпечує організм великою кількістю вітамінів та мінералів.
  2. Не навантажує, а, навпаки, розвантажує шлунково-кишковий тракт.
  3. Ідеальний для пробудження організму зранку, адже саме до вживання їжі він краще засвоює всі поживні речовини.
  4. Формує клітковину для корисних бактерій.

Застереження:

  • В жодному випадку не можна обмежувати свій організм у кількості жирів, білків та вуглеводів. Вживання виключно смузі може призвести до ослаблення м’язів кишківника.
  • Проте, Мирослава Ульяніна зазначає, що вживання таких ранкових еліксирів протягом цілого дня можливе лише один день на тиждень, який буде як розвантажувальний.

Більше на тему: Мирослава Ульяніна: Я перфекціоністка та іноді можу загратися

Правила приготування смузі:

Королева смузі, Мирослава Ульяніна, поділилася трьома основними правилами їх приготування, а саме:

  1. На один фрукт два овочі або склянка зелені. Суто фруктові або овочеві смузі це велика помилка, адже такий сніданок має бути збалансованим.
  2. Густину дають банан, кабачок, авокадо, цвітна капуста.
  3. Смузі готується на основі простої фільтрованої або кокосової води, кокосового або горіхового молока. Тваринне молоко використовувати ведуча не радить, адже воно не засвоюється ані з фруктами, ані з ягодами.

View this post on Instagram

A post shared by Мирослава Ульяніна (@myroslava_ulianina) on

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.