Правила приготування смузі від Мирослави Ульяніної
Ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 та королева смузі — Мирослава Ульяніна — висвітлює тему важливості раннього прийому смузі. Багатоманітність різних рецептів обумовлює потребу в їхньому упорядкуванні на кожен день. Переваги та умови приготування здорового та мультивітамінного сніданку — читайте в матеріалі.
Дивитися онлайн: Зважені та щасливі 8 сезон 3 випуск
Мирослава Ульяніна продовжує активно вести в Instagram свій блог здорового харчування та способу життя. Тема смачних і поживних смузі не полишає провідних позицій серед читачів. Перевага таких напоїв у тому, що вони легкі у приготуванні та містять велику кількість вітамінів. Вживання цього продукту дає велику кількість енергії та налаштовує організм на правильне функціонування протягом дня.
Більше на тему: Рецепт ранкового смузі від Мирослави Ульяніної
До переваг, про які зазначає ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна, належать:
- Смузі забезпечує організм великою кількістю вітамінів та мінералів.
- Не навантажує, а, навпаки, розвантажує шлунково-кишковий тракт.
- Ідеальний для пробудження організму зранку, адже саме до вживання їжі він краще засвоює всі поживні речовини.
- Формує клітковину для корисних бактерій.
Застереження:
- В жодному випадку не можна обмежувати свій організм у кількості жирів, білків та вуглеводів. Вживання виключно смузі може призвести до ослаблення м’язів кишківника.
- Проте, Мирослава Ульяніна зазначає, що вживання таких ранкових еліксирів протягом цілого дня можливе лише один день на тиждень, який буде як розвантажувальний.
Більше на тему: Мирослава Ульяніна: Я перфекціоністка та іноді можу загратися
Правила приготування смузі:
Королева смузі, Мирослава Ульяніна, поділилася трьома основними правилами їх приготування, а саме:
- На один фрукт два овочі або склянка зелені. Суто фруктові або овочеві смузі — це велика помилка, адже такий сніданок має бути збалансованим.
- Густину дають банан, кабачок, авокадо, цвітна капуста.
- Смузі готується на основі простої фільтрованої або кокосової води, кокосового або горіхового молока. Тваринне молоко використовувати ведуча не радить, адже воно не засвоюється ані з фруктами, ані з ягодами.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.