PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Брусничний десерт: рецепт від Тетяни Висоцької

02.09.2021

Ведуча програми «Вікна-новини» і ток-шоу «Таємниці ДНК» Тетяна Висоцька поділилася швидким рецептом осіннього десерту. Основним інгредієнтом стала брусниця. Як приготувати в домашніх умовах райську насолоду і досягнути яскравого та делікатного смаку – дізнайтеся в матеріалі.

Осінь – це пора, коли звичні літні фрукти і ягоди поступово відходять. Проте всім нам хочеться продовжувати харчуватися так, щоб насичувати організм низкою вітамінів. Потішити свої смакові рецептори можна й восени, про що розповіла Тетяна Висоцька.

татьяна высоцкая

Для приготування брусничного десерту знадобиться небагато продуктів і часу.

Інгредієнти:

  •         Сир кисломолочний 200 г
  •         Желатин 2,5 ст. л., розмочений у 50 мл води
  •         Молоко 100 мл
  •         Брусниця
  •         Цукор за смаком

Спосіб приготування:

  1. До розмоченого желатину додайте склянку молока.
  2. Сир, склянку зажельованого молока і жменьку брусниці подрібніть блендером.
  3. Додайте цукор за бажанням.
  4. Залийте у форми і поставте в холодильник.

Більше на тему: Керівниця проєкту «Таємниці ДНК» Юлія Поборуєва про 4 сезон


View this post on Instagram

A post shared by Tetyana Vysotska (@t.vysotska) on

Читайте нас також у Viber і Telegram.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: