PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 15 випуск: рецепт севіче із сома

22.12.2019

У 15 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшла Ольга Сумська. Відома актриса ненавидить страви з річкової риби. Саме тому Ектор разом з нею приготував севіче з філе сома. Чи сподобалася Ользі ця страва? Читайте рецепт в матеріалі.

свече из сома

Інгредієнти:

  • філе сома 200 г
  • лаймовий фреш 40 мл
  • апельсиновий фреш 40 мл
  • халапеньйо 10 г
  • часник 10 г
  • кінза 20 г
  • солодкий червоний перець 30 г
  • солодкий жовтий перець 20 г
  • солодкий зелений перець 20 г
  • червона цибуля 30 г
  • цукор і сіль

Приготування:

  1. Відокремлюємо філе сома і нарізаємо його маленькими шматочками.
  2. Соломкою нарізаємо солодкі перці. Також подрібнюємо часник, червону цибулю і перець халапеньйо.
  3. Маринуємо овочі у фреші з апельсину і лайму.
  4. Змішуємо рибу з овочами, додаємо кінзу і трохи оливкової олії. Доводимо до смаку сіллю і перцем.
  5. Кілька хвилин маринуємо і подаємо готову страву.

Смачного!

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: